Şimdi Ara

Ruhsat çıkarmayla ilgili bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el araba aldım.Arabanın noter satışını yaptık ama ruhsatı daha çıkarmadım.Ruhsatta tescil yeri Güngören yazıyor.Arabanın ruhsatını oradan mı çıkarmam gerekiyor yoksa başka bir yerden çıkarsam olur mu?

Ayrıca noter satışını dün yaptık.Ruhsatı çıkarmam için kaç gün sürem var?2-3 hafta sonra çıkarsam sorun olur mu?Teşekkürler..

• noter satışında adres olarak nereyi verdiyseniz oradan çıkartabilirsiniz. 1 ay süreniz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

noter satışında adres olarak nereyi verdiyseniz oradan çıkartabilirsiniz. 1 ay süreniz var.

Emin misiniz?Bana sadece ruhsatta tescil yeri neresi yazıyorsa oradan çıkarmak zorundasın dediler.
  • valla beni de öyle yapmışlardı adres istanbul da ise istanbulun hangi semti yazıyorsa ordan çıkartılıyor diye yapmışlardı.bende bostancı da oturduğum halde taaa maltepe ye gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceper -- 1 Ocak 2008; 19:44:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih

quote:

noter satışında adres olarak nereyi verdiyseniz oradan çıkartabilirsiniz. 1 ay süreniz var.

Emin misiniz?Bana sadece ruhsatta tescil yeri neresi yazıyorsa oradan çıkarmak zorundasın dediler.

ben noter işlemlerini bitirince notere verdiğim adreste ki tescil bürosundan değiştirdim. çünkü noter öyle söylemişti.(son 1,5 yılda 2 kez ruhsat çıkardım.)
    farklı bir uygulama varsa benim bilgim yok. istersen trafik tescil bürolarından birine sor.

• quote:

dediği kesinlikle doğru başka söze gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.