Bildirim
Ruhsat Çıkarma
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhabalar
oncelikle hayirli olsun alacaginiz arabailk yapacaginiz aracin diger sahibi police yaptiracak ve size satis yapacak ondan sonrada siz policenizi yaptiracaksiniz notere odeyeceginiz meblag yaklasik 85 90 tl civari yeni yaptiracsginiz police icin size yardimci olabilirim
saygilarimla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba öncelikle hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullan.yanlış anlamadıysam senin arabayı alacağın kişi de yeni mi almış arabayı? çünkü bende yeni araç aldım noterden devrini üstüme aldığımda o belgenin bir ay süresi olduğunu söylediler bir ay içinde ruhsatını teslim alman gerekliymiş. herneyse ilk önce arabanın sahibinin sigorta yaptırıp ruhsatını teslim aldıktan sonra noterde devrini sana yapabilir devrini sana verdikten sonra da sigortasını iptal ettirir verdiği parayı geri alır sigorta şirketinden.arabayı aldıktan sonraki bir iki gün biraz stres ve koşturmaca yaşıyosun ama tüm işlemler bittikten sonra ruhsatını ya da anahtarını eline alıp oh bee demek de çok ayrı bir haz veriyo insana -
bir de noterde devir işlemi için de 86 tl ödemiştim ben.ruhsatımı almaya gittiğimde herhangi bir ücret talep etmediler bilgin olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: zndn
Merhaba arkadaşlar, Ben yeni araç alacağım şöyle bi sıkıntı var ; Aracın şimdiki sahibi devir işlemi yapmış ve aracı üzerine almış ama sigorta yaptırmamış. Aracın ruhsat emniyette kalmış. Ben bu ruhsatı nasıl alırım ve ne kadar masrafı tutar ?
15 gün geçmemişse hiç bir işlem yapmadan satış yapabilirsiniz ( kendi adınıza)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay geçmiş :) -
Yani şöle özetleyim; Aracın 3 ay önce devir işlemi yapmışlar. Ellerine 1 ay geçerli olan geçici ruhsat kağıtını vermişler. Araca o günden beri sigorta yapılmamış ve ruhsatta emniyette kalmış. Bu araca şimdi sigorta kestircez ve benim üzerime devir edeceğiz. Bu arabanın ruhsatı yeniden basılması gerekmekte galiba. Yani bu ruhsatı emniyetten almak bize sorun yaratır mı ücreti ne kadardır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zndn -- 31 Aralık 2012; 10:21:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X