Şimdi Ara

Ruffles en küçük boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz tatilinde yediğim ruffles küçük boy cipsi bulamıyorum nette böyle küçücük bişeydi internet kafe de adam 25 kuruşa satıyordu ve içi doluydu baya. Nette bulamadım toplu olarak almayı düşünüyorum canım çektikçe o küçük paketi yeyip o duyguyu bastırırım.

İlk defa yazın gördüm var mı hala üretim yada promosyon muydu bilen arkadaş var mı ?

• Sadece ben mi gördüm yedim o 25 kuruşluk ruffles den
  • bizim buralarda hala var aksam ugrarim bakkala varsa resmini ceker yollarim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam bide sorarsanız nerden alıyormuş bulamadım bir türlü
  • Küçük esnafların çoğunda var. İşten gelirken sürekli görüyorum.

• Hocam ben köy gibi biyerdeyim bulamıyorum internetten sipariş ediyim dedim bulamadım arkadaşlarıma dedim onlar hiç görmemiş inanmadılar size zahmet sorsanız nerden alıyorlarmış
  • 16gr lik paket bakkallarda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar en az 187 cm boy istiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız değilsin hocam

• Bende çok severdim onları ya 3 çeşit değil miydi bi lays sade bi ruffles sade bide doritos bahartlı vardı. Aynn çok güzel oluyordu onlar ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl birşeymiş merak ettim
  • Aynen hocam memlekette yedim burda bulamadım internetten de baktım bulamadım arkadaşlara dedim inanmadılar internette satan bir yer olsa sipariş edicem
  • Hocam kaç tane bakkal gezdim burda hiç görmedim bulamadım
  • Hocam onlar 50 kuruş oldu. Ne bileyim en ufak bakkallarda bile var. Hatta 5 bakkala gitseniz 4'ünde vardır. Şehir merkezinde bakın bir de.

• Hocam daha 2 ay önce yedim yeni mi 50 kuruş oldu 50 kuruşu hak edecek bir boy değildi hocam avuc içi kadar bir paket arkadaşta yazmış doritos baharatlı lays ve ruffles in vardı sanmıyorum o küçük paketi 50 kuruştan satacaklarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

Hocam daha 2 ay önce yedim yeni mi 50 kuruş oldu 50 kuruşu hak edecek bir boy değildi hocam avuc içi kadar bir paket arkadaşta yazmış doritos baharatlı lays ve ruffles in vardı sanmıyorum o küçük paketi 50 kuruştan satacaklarını

O zaman benim bakkalım beni kazıklıyor.

• Öyle değildir de reis bizim dediğimiz seninkinin 1 boy küçüğüdür. Senin dediğin 25 gr bizim dediğimiz 16 gr
  • Hocalarım var mı bir bulan eden gören ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

Hocalarım var mı bir bulan eden gören ?

Yine iş çıkışı uğradım bakkala, 16gr değilmiş hocam benimki. Daha büyük boymuş. Sizin istediğin türü adam artık sipariş etmiyorum dedi. Bence şehir merkezinde ya da nezih bölgelerdeki bakkallardan bulunur yine. Bir çıkın dolaşın, belki vardır.
  • Olmadı öyle yaparım hocam sağolun ilginiz için
  • buldum ss eklemeye calisiyorum ama telefonun gucu yetmiyor :-)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.