Şimdi Ara

Ruffles burger king 50kr luk küçük boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir iddia sonucu 20 kişiyi burgera götürmek zorundayım ,ruffles indirim kuponları toplamayı düşünüyorum.
    50 kuruşluk küçük boyu varmı varsa boş yok uygulaması onlar içinde geçerlimi yoksa 1.25 tl lik alıcam 20 tane.En kötü 2tl indirim var sonuçta.

Ruffles burger king 50kr luk küçük boy

• En düşükten hesaplarsak 6 TL diyelim bi menüye.

6 x 20= 120 TL para eder.
    1,25 x 20 = 25 TL eder

İndirimsiz yapacağın masraf 145 TL'dir. İndirimi hesaba katarsak

20 x 2 =40 TL
    145 - 40 = 105 TL eder.

En az 40 TL'lik fark var. Ağır iddiaya girmişsin nasıl bir insansın anlamadım ki!!

Bu arada canım sabah sabah hesap yapasım tuttu, takmayın. ok bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 23 Temmuz 2011; 11:46:41 >
  • Kupon tuttu iddaa 200tl gelecekti,zaten geldi de.Tutarsa hepinizi götürücem dedim mevzu bu,çok da sıkıntı değil yani ama yine de nasıl tasarruf edebilirim onun peşindeyim.
  • 20 kişinin hepsi gelmez zaten
  • beyler bilgisi olan yok mu.
  • 2menü olanlardan al ruffles almana gerek yok aynı fiyata denk geliyor 20 kişiye 2 menü den toplam 10 menü alacaksın menünün tanesi 9.75 whooper jr. 9.75 x 10 97.5 liraya halledersin hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

20 kişinin hepsi gelmez zaten

Gelmeyen olursa yerini doldurabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 kuruşluklarda boş yok ve kart çıkıyor. tavukburger menü 3 tl ve king chicken menü 4.5 tl diye 2 kupon çıkıyo 50 krşluklardan. 10 tane tavukburger çıksa 30 tl 10 king chicken çıksa 45 tl. 20 tane rufflesta 50 kuruştan 10 tl. ne yaptı toplam 85 tl hadi afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

20 kişinin hepsi gelmez zaten

o tayfa öğrenci tayfasıysa bırak 20 kişiyi.. kardeş şuna da bi menü çeksene diye emmioğlunu getiren bile olur :D
  • sağolun beyler 50kr luk aramak kaldı sadece sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.