Şimdi Ara

Ruby Sparks - Hayalimdeki Aşk (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kusursuz eşi yaratmak mümkün olsaydı ve onu yanlışlıkla yaratıverseydiniz ne olurdu? Little Miss Sunshine filminin yönetmen çiftinden aşk ve ilişkiler üzerine şirin, olanaksız, acı-tatlı, hayalle gerçeğin karıştığı bir film geliyor. Bu yılın en merakla beklenen bağımsız filmlerinden Hayalimdeki Aşk'ın senaryo yazarı, başrolü de gerçek hayattaki sevgilisi Paul Dano ile paylaşan Zoe Kazan. Aşkta aradığını bulamayan roman yazarı Calvin, ikinci romanına ilham versin diye rüyalarının kadını Ruby'yi yaratır. Bir hafta sonra bir bakar ki Ruby, kanlı, canlı salonda oturmaktadır...

• yeni izledim,çok güzel film,tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beğendim,eğlenceli bir film.
  • Geçen gün izledim. Konusu itibariyle ilgi çekici, işleyişi itibariyle vasat bir film.. Olay çok havada bırakılmış ve izleyicinin takdirine bırakılmış gibi gösterilse de toparlayamamışlar diye düşünüyorum.
  • Bakalım
  • kesinlikle izlemeyin vakit kaybı film bitince sağlam bi küfür ettim vaktimin boşa gitmesi sebebiyle
  • Harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle olumlu yorumlar yapılmış.Ben de izleyeyim bari.
  • Bunu seven bunu da sevdi.
  • Filmi yeni izledim fena değildi ama adamın evi efsaneydi
  • Oyunculuklara süper diyemicem ama konusu çok orjinal güzel film 7/10.
  • bencede güzel filmdi.
  • Fena değildi ve ilginç bir filmdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Filmi yeni izledim fena değildi ama adamın evi efsaneydi

Sadece adamın evi değil, annesinin yaşadığı mekan da oldukça iddaalı Kim böyle evlere sahip olmak istemezki..

Filmi yeni izleyebildim. İşleyiş vasat, ama konu eğlenceli. Sinema tarihinde yeri olması gereken bir konu.
    Finalini de oldukça orjinal buldum

• listemde hala izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Filmi yeni izledim fena değildi ama adamın evi efsaneydi

Sadece adamın evi değil, annesinin yaşadığı mekan da oldukça iddaalı Kim böyle evlere sahip olmak istemezki..

Filmi yeni izleyebildim. İşleyiş vasat, ama konu eğlenceli. Sinema tarihinde yeri olması gereken bir konu.
    Finalini de oldukça orjinal buldum

Katılıyorum hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

listemde hala izlemedim

Hala izlemediysen izle bence,sıradan hollywood romantik komedisinden farklıydı...
  • What if'i izledikten sonra kim la bu Zoe Kazan diye bir aratınca bu filmi görüp izledim, pişman olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

What if'i izledikten sonra kim la bu Zoe Kazan diye bir aratınca bu filmi görüp izledim, pişman olmadım.

ruby yi demin izledim. what if izlemeye değer mi .ruby güzeldi.tavsiye ederim diğer arkadaşlara da.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    what if benim hoşuma gitmişti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.