Şimdi Ara

Rubik Küp ( Zeka Küpü ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
91
Favori
18.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kere o dandiklerinden almisti babam 2-3 gunde heryerini yapmistim sadece 2 tane kutucuk renk uyusmutodu bende keskin zekayim ya o renklerin uzerindeki tabakayi sokup digerleriyle yer degistirmistim ve boylece bitmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı videolardan faydalanan ?
  • Konuyu kaybetmeme adına mesajımı şuraya iliştireyim, sonra gidip küpümü bulayım.
  • Bende uğraşıyorum küplerle 1 sene falan oldu elimde DaYan 5 Zhanchi pro küp var.
  • Dayan Zhanchi Epic Cube :D Şu anda tüm speedcuber'lar main küplerini Moyu olarak değiştirdi.
  • Eyvallah hocam, en kısa zamanda izliyorum.
  • Arkadaş bence zekayla alakası yok bu zeka küpünün. Sadece algoritmayı ezberliyorsun o kadar. Sanki metodu öğrenmeden yapıyorlarmış gibi bir de artistik yapanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Arkadaş bence zekayla alakası yok bu zeka küpünün. Sadece algoritmayı ezberliyorsun o kadar. Sanki metodu öğrenmeden yapıyorlarmış gibi bir de artistik yapanlar var.

o dedigin dogru var oyleleri ama bende yapmak isterdim bunu bi tane aldim dandiklerden karistirma o karistirma hala karisik

• Önemli değil.
  • Biriside Çıkıp Dememiş Ki Aga Bu Nedir

• Ben teşekkür ederim.
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Ben de uğraştım zamanında. Algoritmayı öğrendim, yapıyordum ama çok amaçsız geldi sonradan. Geçici heves oluyor genellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: katakof81

Dayan Zhanchi Epic Cube :D Şu anda tüm speedcuber'lar main küplerini Moyu olarak değiştirdi.

Haberim var yakında sipariş vericem moyu weilong dan bu arada speedcubingtr den misin?
  • 11X11X11 solve bu kadar kısa süremez. İlla ki scramble ile ilgili birşey vardır.
  • Evet
  • Valla helal olsun.
  • Birşeyi okumayı herkes öğrenebilir , önemli olan okuduğunu anlamaktır. :)
  • Varmı çözen kimse arkadaşlar ?
  • aslında benimde vardı birtane orijinal küp almayı düşünüyorum ama iyi dönüp dönmeyeceğinden emin değilim.zeka ile alâkası var demişsiniz çok iyi satranç oynarım ama bu küp işinde zorlanıyorum.ne yapmak gerek acaba

• orjinal ya da sağlam ve kaygan bir küpü nerden ne kadara alabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.