Şimdi Ara

Rubik Küp ( Zeka Küpü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
91
Favori
18.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoları çektim şu anda düzenleyip yükleyeceğim . Yüklenene kadar sormak istediğiniz sorularınız varsa buyrun.
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Cidden güldüm ya :D Ya dışarıdan öyle gözüküyor herhalde. Benim açımdan katman katman.

Orijinalden alıntı: katakof81

Videoları çektim şu anda düzenleyip yükleyeceğim . Yüklenene kadar sormak istediğiniz sorularınız varsa buyrun.

Bu akşam hazır olur mu hocam.?
  • İlk bölüm şu anda upload oluyor. Diğer bölümler kısa. Bu akşama hepsi tamam olur büyük ihtimalle.
  • ya ben elime şu küpü alınca sinirleniyom dohtor bey biraz uğraşıp fırlatıyom bana bir ilaç
  • hocam 2 katman yapabiliyorum çok rahat ama gerisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sadasc11

hocam 2 katman yapabiliyorum çok rahat ama gerisi yok

Son katmanda + yapmanız ve sonrasında kenar ve köşe oryantasyonlarını doğru bir biçime getirip bitirmeniz gerekli. Video yükleniyor biraz daha açıklayıcı olacaktır.

İlk 2 katmanı yapıyorsanız rahatlıkla 3. katmanıda yaparsınız sorun yok. :)
  • takip için yazalım... bende merak ediyorum... metroda orada burad vakit geçirmek için istiyorum ancak yol yordam bilmeyince çok zor geliyor.... 3x3x3lük bi küp alacağım senin bu derslerden sonra bakalım
    edit. bi video buldum eleman basit başlangıç algoritmalarını vermiş.... denenebilir...

bu arada hocam bahsi geçen kaliteli bozulmayacak rubixcubeleri nereden ne kadara alabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavil -- 22 Eylül 2013; 16:17:32 >

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• quote:

Ben şimdi bi çözüm videosu paylaşayım bana ait o arada hem yorum gelmiş olur , hemde ben videoyu çekmiş olurum :D

Buyrun çözüm videosu :http://www.youtube.com/watch?v=1Jy6TNswPIM

Bu neymiş böyle yahu , bunu yapmak için önce güzel bir kübe ihtiyaç vardır sanırım. Bende olan küplerin katmanlarını bütün avcunla zor çeviriyorsun, sürekli takılıyor. Yani hocam bu küplerin kalitesi var mıdır yoksa hepsi standart mı? Varsa kalitelisini nerden buluruz, ve böyle bir seviyeye gelebilmek için nerelerden yardım alabilirim, verebileceğin bir site falan var mı metodlar öğreten?

• ShaG kullanıcısına yanıt
    Tüm küplerimi Çin'den özel olarak getirtiyorum. Türkiye'de ki küpler sizlere anlattığım metod ile çözülebilmek için üretiliyor. Yani herhangi bir şekilde hızlı çözebiliyor olsanız bile aynı sürelerde kalıyorsunuz diyeyim.

Küpleri aldığım ve kendimi geliştirdiğim siteler var. Ancak bunlar 2 günde olabilecek şeyler değil. Fazlasıyla pratik gerektiren işler.

Orijinalden alıntı: Kavil

takip için yazalım... bende merak ediyorum... metroda orada burad vakit geçirmek için istiyorum ancak yol yordam bilmeyince çok zor geliyor.... 3x3x3lük bi küp alacağım senin bu derslerden sonra bakalım
    edit. bi video buldum eleman basit başlangıç algoritmalarını vermiş.... denenebilir...

bu arada hocam bahsi geçen kaliteli bozulmayacak rubixcubeleri nereden ne kadara alabiliriz?

Çektiğim videoları Türkçe çeviri olarak algılayabilirsiniz , daha anlaşılabilir ve biraz daha basitleştirerek anlatmaya çalıştım sizlere. Çoğu arkadaş İngilizce'yi tam anlamıyla bilmiyor malum :) Küpleri isterseniz yurt dışından getirtebilirsiniz bu konuda yardımcı olabilirim sizlere , isterseniz de Türkiye 'de NT Mağzalarında kendinizi biraz da olsa ileriye atabilecek seviyede ve hızda satılan Rubik Cube'ler var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

takip için yazalım... bende merak ediyorum... metroda orada burad vakit geçirmek için istiyorum ancak yol yordam bilmeyince çok zor geliyor.... 3x3x3lük bi küp alacağım senin bu derslerden sonra bakalım

Çektiğim videoları Türkçe çeviri olarak algılayabilirsiniz , daha anlaşılabilir ve biraz daha basitleştirerek anlatmaya çalıştım sizlere. Çoğu arkadaş İngilizce'yi tam anlamıyla bilmiyor malum :) Küpleri isterseniz yurt dışından getirtebilirsiniz bu konuda yardımcı olabilirim sizlere , isterseniz de Türkiye 'de NT Mağzalarında kendinizi biraz da olsa ileriye atabilecek seviyede ve hızda satılan Rubik Cube'ler var.

pm attım hocam. bi zahmet

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• Takipte olan arkadaşlar. İlk bölüm yüklendi. 2. Ve 3. Bölümüde yükleyip linkleri o şekilde sunacağım sizlere.

Yakın zamanda Finger Trick ( Parmak hareketleri ) videosu da hazırlayacağım sizler için. :)

Takipte olan arkadaşlar. İlk bölüm yüklendi. 2. Ve 3. Bölümüde yükleyip linkleri o şekilde sunacağım sizlere.

Yakın zamanda Finger Trick ( Parmak hareketleri ) videosu da hazırlayacağım sizler için. :)

Bekliyoruz videoları bu hafta almayı düşünüyorum rübik küpü.Teşekkürker bu arada yararlı konu için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.