Şimdi Ara

Rtx2060-2070 hangi marka-model alınmalı?!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım şimdi bir sürü markanın bir sürü modeli var bu ekran kartların sizce hangi markası ve modeli alınmalı? Gerçekten de fiyat/perfonmans olarak önerebileceğiniz şöyle 3.000-4.000₺’lık bir rtx2060-2070 markası ve modeli önerebilir misiniz link de atabilirseniz iyi olur. Ayrıca neden önerdiğinizi de açıklayabilirseniz sevinirim .Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Duz 2060 alma da ne alirsan al derim. Blower olmamasi ve cift fanli olmasi onemli sadece. Bir de 2070 Founders Editionlar sorunlu bir suru sorunlu kart elime gecti degistire degistire bir hal olduk. Bunun haricinde 2070'ler arasinda en ucuz olan Palit/Gainward 2070'i kullaniyorum su an bu karttan iki adet aldim sattim simdiye dek hicbir sorun yasamadim. Diger modelleri ile ilgili cok bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Şubat 2020; 22:0:26 >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Bu aralar Palit ve Zotac markalarını çok duyuyorum ama bu markalar hakkında pek bilgim yok hani Asus, Msi bilindik güvenilir markalar ama bu Palit Zotac falan bilmediğimden çok güvenilir gelmiyor. Ama senin Palit’ten bir şikayetin yok yani.

• Daha önce zotac gtx 770 amp! , GTX 1050Tİ mini ve GTX 1070 amp! modellerini kullandım. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Gönül rahatlığı ile zotac markasına güvenebilirsiniz.
  • Bende senin gibi araştırıyorum ben 3 fanlı model bakıyorum araştırdığım kadarıyla 2 fanlı modeller daha sıcak çalışıyor

• L.J kullanıcısına yanıt
    neden düz 2060 önermiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

neden düz 2060 önermiyorsunuz?
    Düz 2060 önerilmemesinin sebebi tek fanlı ve fanıda blower olup, hem sıcak çalışması, hemde ses yapması, custom modellere bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkür ederim

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var, founders edition RTX 2060 blower fanli degil;

Rtx2060-2070 hangi marka-model alınmalı?!!!!!

Bahsettiginiz blower fanli modeller PNY, Galax, Asus gibi ureticilerin modelleri
  • bende ekran kartı alacağım geçen gün 2800tl rtx 2070 zotac mini gördüm alıp almama arasında kaldım nasıl bir kart olduğunu bilmiyorum mini olduğu için ısınır mı fanları gürültülü çalışır mı korkusuyla alamadım arada kaldım bilen varsa yorum yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Yanlisiniz var, founders edition RTX 2060 blower fanli degil;

Bahsettiginiz blower fanli modeller PNY, Galax, Asus gibi ureticilerin modelleri
    Doğru Founders modeller çift fanlı çıkmıştı :) O zaman şöyle düzelteyim tek fanlı ve blower fanlı modeller genelde ısınma ve ses sorunu yaptığı için önerilmez.

• xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    6 gb olmasından ötürü. 2060 super, 2070 ve Amd muadili kartların tamamı 8 gb vram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palit GeForce RTX2070 Super JS 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı önerebilirim. Fiyatına göre sessiz ve serin çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cApK1N

bende ekran kartı alacağım geçen gün 2800tl rtx 2070 zotac mini gördüm alıp almama arasında kaldım nasıl bir kart olduğunu bilmiyorum mini olduğu için ısınır mı fanları gürültülü çalışır mı korkusuyla alamadım arada kaldım bilen varsa yorum yazarsa sevinirim
    ince hesaptaki kampanyadan bahsediyorsunuz sanırım, sonucusunu ben aldım şuan canavar gibi kullanıyorum çok memnun kaldı daha 68 derecenin üstünü görmedim

• firatakdag kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullandırsın bir ss atarsanız sevinirim fan ve sıcaklık değerini gösteren.
  • RTX 2060 Super öneririm hocam. Performans olarak 2060'ın üzerinde, 2070 ile de kafa kafaya bir kart.

• 4000tl
    Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 Gaming Advanced Edition 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (STRIX-RTX2070-A8G-GAMING) hepsiburadada

3000tl

Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP39SS-AKOG)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A051EBB6 -- 14 Şubat 2020; 14:14:34 >
  • Yeni konu açmak yerine bende burdan yazim dedim. RTX2060 super veya RTX2070 kartlarından en uygun fiyatlı ama soğutma, ses, cw, konularında en az riskli marka/modeller hangileridir? Palit, Galax, Zotac, İnno3d gibi markalar nasıldır?

Benim aklımdaki modeller bunlar. Fikir verirseniz sevinirim.
    Gigabyte RTX 2060 Super Windforce OC 8G
    MSI RTX 2060 Super Armor OC
    Asus Dual RTX 2060 Super EVO OC
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Yeni konu açmak yerine bende burdan yazim dedim. RTX2060 super veya RTX2070 kartlarından en uygun fiyatlı ama soğutma, ses, cw, konularında en az riskli marka/modeller hangileridir? Palit, Galax, Zotac, İnno3d gibi markalar nasıldır?

Benim aklımdaki modeller bunlar. Fikir verirseniz sevinirim.
    Gigabyte RTX 2060 Super Windforce OC 8G
    MSI RTX 2060 Super Armor OC
    Asus Dual RTX 2060 Super EVO OC
    Palit
    ::Palit Products - GeForce RTX™ 2070 Dual ::
    http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=3076&lang=en

Su kartin birebir aynisi farkli marka altinda(Gainward) var bende. Palit'e ait bir marka zaten. Hicbir sorunu yok, memnunum.

• Sthunder kullanıcısına yanıt
    ayn hocam arada fazla birşey yok ama 2800tl rtx 2070 almak varken 3200 verip rtx 2060s almak biraz garip olur kibarca söylemek gerekirse bekleyeceğiz biraz daha almamakla hata ettik elimizde rx 580 vardı sattım şuna kartsızım oyun oynuyamıyorum biraz kafam bozuk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.