|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
monster'da bile 2070 li en ucuz cihaz 14 bin tl. 2080 olan 21 bindi sanırım. 3000 serisi gelse 25-30k arası olur kesin ve ucuz kasaya koymazlar, dolu kasaya konur fiyat daha da artar. Alsam mı almasam mı diye düşünürken güzelim monster tulpar 17inç cihazı kaçırdım. i7 10870 ve 2070 256bit ekran kartı vardı |
|
Türkiye beklemeyede gerek yok. Amerika amazon veya newegg den alınabilir. Şubat sonu gibi amerikada çıkar diye söyliyorlar ama üretim sıkıntısıda var. Dediğine katılıyorum. Bence de 1000 dolar ve üzeri şeklinde çıkacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende bekliyorum ama erteleme olursa 2070 bir laptop alorım. Şu fuar olsun bitsinde belli olur her şey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tabiki beklemek isterim ama en fazla mart başına kadar. İş için de lazım. Çok da bekleeyemem. Yoksa 3000 serisi olan bir laptop almak isterim. Erteleme olmazsa zaten amazon amerikadan alırım. Erteleme olursa yapacak bir şeyde yok malasef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet biliyorum. Asus alacağım zaten. Çıksada bir an önce erteleme falan olmasa alsam. Şu an laptop da yok. Sabırsızlanıyorum:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çıksında duruma göre bakarız. Bütçem zaten 14-16bin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Beklenmeli diye düşünüyorum. 5000 serisi Mobil işlemciler masaüstündeki kadar güçlü görünüyor. Ayrıca RTX 3080 mobilin masaüstü 2080 Ti ile aynı güçte olduğu söyleniyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 8 Ocak 2021; 17:29:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |