Şimdi Ara

RTX 5070 Ti + 7800x3D Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendWarrior -- 25 Nisan 2025; 1:18:25 >

• Gayet iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten gayet iyi sistem ve mükemmel tercihler ancak iyi araştırmış ve işi bilen birinin seçeceği parçalar sadece cpu coller konusunda deepcool olmasa mı acaba ve ekran kartı modeli değişebilir onun haricinde perfecto

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam forumdan gördüğüm tavsiyeler üzerine parça seçimlerini yaptım genel olarak. Deepcool yerine Arctic Liquid Freezer III 360 düşünmüştüm ilk başta fakat aradaki 1750 tl farka değer mi sizce?

Ekran kartını ilk etapta RX 9070 XT düşünmüştüm fakat aradaki fiyat farkının az olduğunu görünce Nvidia'ya yöneldim. Ekran kartı için önerebileceğiniz model var mı?

• Hocam sıvı soğutma evet güzel ama deepcoolun bu modeli sorunlu diye duydum daha kaliteli markalar tercih edilebilir ben araştırıp bulamam ancak bulursanız yorumlayabilirim

Ekran kartı olarak stok sorunu var 9070xt dedikleri fiyata yaklaşmıyor bile 5070ti de ise model stok problemi devam ediyor palit fena değil eski markadır sorun olmaz ancak 40kda bir asus msinolsun istiyor insan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uzun soluklu olsun dersen sıvı soğutma yerine çift fanlı kule tipi tercih et 240mm deneyimledim silverstone marka 2 sene dayanmadı cortladı şuan xigmatek kule tipi var 5 seneyi devirdi en fazla fanı bozulur 2 fan 500 lira sıvı soğutma bozulursa çöp pompası cartı curtu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx 3060 Ti sistem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.