Merhaba arkadaşlar.rtx 3060ti ekran kartı almayı düşünüyorum.msı gaming x modeli ve asus dual arasında kaldım.birde msı ventus 2x ve 3x modelleri aklımda.Sizce hangisini tercih etmeliyim.başka önerilerinize de açığım.ek olarak İnventus sitesi güvenli midir?şimdiden teşekkür ederim. |
rtx 3060ti için marka tavsiyesi

-
-
Gaming x diğerlerine göre daha üst modeldir ve daha pahalıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bide gaming x trio gördüm o çok pahalıydı.Gaming x te inventus da indirimde şuan.teşekkürler yanıtın için.
-
Öncelikle İnventus sağlamdır, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
3060ti konusuna gelince ben yerinizde olsam yeni çıkan gddr6x bellekli versiyonu alırım ki hemen hemen aynı fiyat olacak eski haliyle. 3000 serisini hep ben undervolt yaparak kullandığım için çift fanlı olduktan sonra en uygun hangisi ise onu tercih ederim.
Gaming x ve asus dual , ventus serisinden daha iyi bileşenlere sahiptir.
-
Mesela,
gddr6x versiyon;
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Galax RTX3060 Ti PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD4CPC) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-rtx3060-ti-1-click-oc-plus-8gb-256bit-gddr6x-rtx-3060ti-ekran-karti-36ism6md4cpc.html -
Çok teşekkür ederim hocam sağolasın. Bir de işlemci önerin var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, Anakart , psu, monitör, bütçe nedir ?
-
Toplam kasa için 25 bin TL bütçem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim çok iyi sistemlermiş.Nedense ucuz geldi ben rtx 3060 ti li sitemler toplayınca bile 24-25 bin TL ediyor.rtx 3060 ti ile 3070ti arasında çok fark olur mu?
https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-3070-ti-founders-edition/28.html
Hazır sistemler daha uygun olabiliyor.
çok teşekkür ederim
merhabalar asus tuf 3060ti modelini değerlendire bilrisin 3 fanlı soğutma ve fan performansı başarılı 3 yıl garantili bir ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X