Şimdi Ara

Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)
    Arkadaşlar merhaba,

Kartın tr garantisi devam ediyor ancak su soğutma modu uyguladım.

Üzerinde bulunan soğutucu: nzxt karaken x62 veya x72 her ikisi birden bulunmakta. Fiyatları: 1000tl/1150tl

Aparat: Nzxt g12 150tl

Mümkünse hepsi birlikte alınmalıdır. Elimde uyumlu aio var derseniz aio olmadan alabilirsiniz. Ayrıntılar için mesaj atabilirsiniz.

2070mhz gpu hızı ile 54 derece olmaktadır. Bu sırada kraken x62'nin fanları en düşük devir olan 500rpm'de çalışmaktadır. Üzerine çok yüksek emek ve zaman harcanmıştır. Not: resimler örnektir. ancak gerçeğine çok yakındır. Orjinal soğutucusu ve kutu içeriği verilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)
    Fiyat : 5750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Soğutma bloğunu sökünce garanti gidiyor diye girmiyordum hiç o işlere, garanti gitmiyorsa bende yapayım ileride.
    7500'e soğutucu ve aparat dahil değil herhalde. Kartın marka-modelinide yazarsanız iyi olur.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Fiyata dahil değil elbette. Garanti gidiyor diye düşünebilirsiniz. Zaten artık teknik servisler komple gpu'yu bile söküp geri takabiliyor. En kötü tamir ettirme durumu oluşur. Zaten şu an bu işe girişmek isteyen gerekli parçaları bulamaz. Yurt dışında bile nzxt g12 bulunmuyor artık.

kart modeli gigabyte gaming oc 11g. Yüksek oc hızları ve sessizlik isteyenlere hitap eden bir ürün oldu. Parayı dert etmeseniz bile bu modu yapmak en az 15-20 gün ve yoğun çalışma gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 27 Ağustos 2020; 17:42:50 >

• 2-3 arkadaş ses seviyesi ve performans ile ilgili mesaj attı. 15 dk Tomb raider sonuçlarını paylaşıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarak istedikleri testi her tür şekil ve rpm ile isteyebilirler.

Rtx 2080ti su soğutma mod'lu (Fiyat indirimi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 27 Ağustos 2020; 23:26:51 >

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kartın uyumlu full cover blogu 1250 lira civarında, siz neden bu sekilde bir mod uygulama ihtiyacı hissettiniz anlayamadım acıkcası. Gpu cekirdegi olarak sogutma gayet basarılı gorunuyor.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Block ile full su soğutma yapmak gerekiyor. Masrafı çok fazla block haricinde. Bunda sadece aio koyuyorsun işin bitiyor. Sessilik için yaptım temel olarak. 500rpm'de 55 derece civarı fanları sökmüş gibi düşünebiliriz bu hızlarda hemde full overclock ile böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 28 Ağustos 2020; 0:29:55 >

• Fiyat güncellendi arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000 serisi sunum sonrası fiyat tekrar güncellenmiştir.

• Çöp.Garantisi bitmiş karta bu parayı kimse vermez sanırım.Alacak olan 2k dan fazla vermesin.Orjinal soğutması sökülen ve değişiklik yapılan kart direk garanti dışıdır.Alacak olanların dikkatine.
  • Bende aynı sistemi uyguladım, eğer soğutucu vidasındaki etiketi sökerseniz garanti gider, ancak bende Zotac rtx 2070 super de fabrika çıkışı etiket yoktu, söküp koydum kenara zarar vermediğiniz sürece(vuruk, çizik vb.) sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.