Şimdi Ara

rtx 2060 S uyumluluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz
    16,0GB Dual-Channel DDR3
    2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (MSI)

sistem özelliklerim bunlar.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2060-super-ventus-gp-oc-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

bu ekran kartından alsam herhangi bir sorun,uyumsuzluk yaratır mı ?

• Güç kaynağınızın yeterli olduğunu düşünerek uyumlu diyorum. Eski güç kaynaklarında 8 Pin olmayabiliyor, buna dikkat etmeniz gerekli. İşlemci tabanlı Battlefield gibi oyunlarda hafif darboğaz olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kart vatandaki fiyatı haketmez hocam. Aynı kartı 2996 liraya almıştım.

• cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    Psu için yarın öğrenip yazarım, darboğaz için i7 4. Nesil olduğundan dolayı mı dediniz?

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız?

• rerea kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 7 Nisan 2020; 7:56:50 >
    Benim bahsettiğim darboğaz Battlefield gibi birçok kişinin aynı anda oynadığı oyunlarda geçerli. 4 çekirdek ve 8 iş parçacığına sahip, yetersiz gelme olasılığı var. Tavsiyem hız aşırtma yapmanız, iyi bir soğutma ile 4,7 GHz'e kadar yolu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Xigmatek X-Calibre XCP-A600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-xcp-a600-600-w-fiyati,4704118.html

bu hocam bendeki psu.değiştirmeyi düşünüyorum aynı zamanda 5 yıldır kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 22 Nisan 2020; 21:9:32 >

• gtx770 gpusunun 230w tdp değerine sahip olduğunu düşünürsek rtx2060 175w tdp değeri ile sisteminin yükünü hafifletecektir 4790k ise çoğu oyunda darboğaz yaratmaz uyum sorunu yaşamazsınız fakat verilen linkteki ücret fazla 3k seviyesinde o ekran kartına sahip olmak mümkün
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    3k nerede gösterebilir m isiniz?

Dolar kurundan biraz zam yemiş incelemeleri nette mevcut değerlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.