< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 5 Temmuz 2020; 16:24:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RTÜK, Sıla’nın Karanfil şarkısının klibini yayından kaldırdı.

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 8 Temmuz 2020; 21:59:26 >_____________________________ HER ŞEY MÜSTEHAK -
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertr50 adam öldürmenin, sigara içmekten daha normal olduğu ülkeye hoşgeldiniz 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyice antipatik olmaya başladılar
_____________________________ -
-
yalniz hatirlatalim. sayin cumhurbaskaninin sevdigi saydigi sarkicilardan birinin 'Yosmam salla , Salla salla gül memeler çağlasın' gibi sozlere saip sarkilari var. yalakalik yapayim derken cukura dusmesinler
_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_Ttaciz gırla ama sigara harammmmm 😬😬 ah ulan ah hiçbir partim yok ama insan eski türkiye'yi özlüyor. kafam acayip rahattı, şimdi haber bile izleyemiyorum😬
Hani nerede , YouTube de izledim şimdi habere istinaden.
Madem yasaklı içerik, neden 26 Temmuz 2019 da çıkışına izin verildi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?
Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir! -
quote:
Orijinalden alıntı: vollkan59
Hani nerede , YouTube de izledim şimdi habere istinaden.
Madem yasaklı içerik, neden 26 Temmuz 2019 da çıkışına izin verildi?Rtük'ün kontrol alanında olduğu yerlerde yasak, hiçbir TV kanalı gösteremez artık.
Bu daha çok reklamını yapar. Bak bende habere istinaden YouTube açtım izledim...
Madem yasaklı içerik, hiç soylettirme ilgili şarkıyı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 5 Temmuz 2020; 17:32:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?
Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir! -
Çok doğru yapmış burada söylenenlere bakmayın
Devletimiz sigaraya gelen zamlardan sonra sigara yakmanın mümkünatı olmadığını bildiği için şarkısında yalan yanlış bilgi verene gerekeni yapmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
RTÜK'ü sevmemekle birlikte, birlikte olduğu erkeği hem aldatıp hem de iftira atan bir kadının videosu için üzülecek değilim.
Olan adama oldu, çamur at izi kalsın.
_____________________________ Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815 -
-
Kuzey Kore'nin Avrupa temsilcisi şahsım Cumhuriyeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu ile hiç bir ilgisi olmayan boş bir yazı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
-
şarkı sözlerinin bi yerinde bacak mı geçiyor.
_____________________________ -
Türkiyede kapatılması gereken kurumların başında RTÜK geliyo
Bu şarkıyı mı bulmuşlar .d Bundan bin kat daha fazla etkileyen rapler var. Gitsinler onları kaldırsınlar. Hükümetin onlardan haberi yok galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: darkraver10Bu şarkıyı mı bulmuşlar .d Bundan bin kat daha fazla etkileyen rapler var. Gitsinler onları kaldırsınlar. Hükümetin onlardan haberi yok galiba.
Biraz dik konuşup hükümeti eleştirir iseler onlarda gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
|
50 adam öldürmenin, sigara içmekten daha normal olduğu ülkeye hoşgeldiniz 😬 |
Türkiyede kapatılması gereken kurumların başında RTÜK geliyo |
yalniz hatirlatalim. sayin cumhurbaskaninin sevdigi saydigi sarkicilardan birinin 'Yosmam salla , Salla salla gül memeler çağlasın' gibi sozlere saip sarkilari var. yalakalik yapayim derken cukura dusmesinler |
İyice antipatik olmaya başladılar |
taciz gırla ama sigara harammmmm 😬😬 ah ulan ah hiçbir partim yok ama insan eski türkiye'yi özlüyor. kafam acayip rahattı, şimdi haber bile izleyemiyorum😬 |
Konu ile hiç bir ilgisi olmayan boş bir yazı. |
Kuzey Kore'nin Avrupa temsilcisi şahsım Cumhuriyeti
|
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- gerçek atatürk kimdir
- necip fazıl kısakürek atatürk
- ay ışığı plaj yorumlar
- su bayisi açmak
- e devlet operatör karşılaştırma
- ehliyet kaç ayda alınır
- tüvtürk ihalesini kim aldı
- deprem güvenlik bilgileri
- opel grandland elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X