Şimdi Ara

RTÜK, Exxen'deki Konuşanlar programına inceleme başlattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cherami kullanıcısına yanıt
    Küfür etmeyi ve yemeyi sevenlerin programı demişsiniz, küfrün bir meziyet haline gelmesini eleştirmişsiniz ve bu nedenle izlendiğini söylemişsiniz. Her ne kadar asıl komik olan küfür olmasa da çok küfür oluşu rahatsız edici gelebilir, haklısınız da. Ama eleştirdiğiniz durum programın kendisinin değil toplumun durumunu özetliyor. Programa bilet bulmak için millet birbirini yiyor. Demek ki sizin aksinize sevenler var ki tutuyor.

    Zaten bu programdan önce de sonrasında da küfrün toplumda hep yeri oldu. Nedeni de toplumun kendisi. Lavaşla müşteri suratına tokat atan çiğ köfteci bile ünlü oluyor bu toplumda, toplum bunu kendisi yapıyor, kendisi istiyor.

    Demem o ki küfrü eleştiriyorsanız, küfre gülünmesini eleştiriyorsanız aslında programı değil toplumu eleştiriyorsunuz, eleştirinze de katılıyorum. Ama programda çok kullanılmasını eleştiriyorsanız izlemeyiverin hocam. Sizinki sevmediğiniz film gösterimden kaldırılsına dönmüş biraz.





  • Bende beğenmiyorum o kadar küfürlü olmasını, itici geliyor ama buraya para verip adam küfür dinlemek istiyor belki. Halka açık bi yerde yaptırım yapılabilir ama para ile satılan üyelik, girip izlemek yada izlememek tercihini ben yapabildiğim bi yere küfür gibi bir nedenle o içeriğin yapılmasını engellemek doğru değil

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Hocam konuları kendi anladığınız yada anlattığınız cevaplara çekmeye çalışmayın . yazdıklarımı verdiğiniz cevaba uyumlaştırmaya çalışıyorsunuz.. Ben "hangi satırda toplumun ahlaksızlığını programa bağladımı" gösterirmsiniz dedim, siz bir sürü şey yazıp eveleyip geveleyip alakasız bir şeyi kendi cevabınıza denk getirmeye konuya oraya bağlamaya çalışarak gereksiz bir durum içerisine girdiniz. Konuyu devam ettirmeye gerek görmüyorum... beyhude bir çaba..Yazdıklarımı okumuyor yada okuduğunuzu farklı algılıyorsunuz.bu muhabbetin ötesi kırıcılıkla biter o yüzden iyi günler dilerim size..

  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Goz kapaklariniza çöp koyup size izlettirdiklerini bilmiyordum.

  • RTÜK saçma şeyler ile uğraşacağına gitsin o sabah kuşağındaki ensest ilişkilerde boy yarıştıran MASUM Anadolu insanının çıktığı programları incelesin

    Gençlerin arasında yaptığı seviyesiz muhabbet batıyorda o batmıyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 9 Aralık 2021; 15:50:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu kadar lanet ötesi program olamaz bu zamana kadar nasıl yayınlanıyor hayret..

  • cherami kullanıcısına yanıt
    Gerçekten uyduruyor muyum hocam. Satır içerisinden cımbızla almama gerek de yok aslında ama madem ısrar ediyorsunuz yazayım:

    quote:

    Bu tarz muhabbetler.. genelde küçük çocukların ilk defa "bok" dediğinde anne babalarının gülmesinden sebeple çocuğunda bok denilince gülünüyormuş diye ısrarla bok demesi gibi.. Aslında komik olan bişey yok ..


    Aileler kızacaklarına neden gülerek teşvik ediyorlar peki hocam? Hadi güldüler, çocuk her seferinde küfür ederek prim yapabiliyorsa sorumlusu çocuk mu olmuş oluyor? Kimi eleştiriyorsunuz tam olarak... Çocuk Hasan Can'sa aile de toplum olmuyor mu örneğinizde?

    quote:

    Türkiyede amk dedinmi bir kelimenin sonuna.. milletin genelinin bir kısmı için herşey komik geliyor zaten..


    Yine aynı şeyi soracağım. Kime komik geliyor? Topluma değilse bu gönderme tam olarak kimden bahsediyorsunuz?


    Siz istediniz ben de satır satır yazdım. Şimdi lütfen siz de benim sorularımı cevaplayın ki anlaşmış olalım. Ben de eveleyip gevelemeden anlamış olayım.





  • Ulan bu Hasan Can Kaya ya altın kelebek ödülü verdiler en iyi dijital içerik dalında. Milleti sövüyor adam para kazanıyor+ ödül alıyor Rtük ayakta uyu sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana avrat küfürler ederek, ona buna küfürler edilerek program yapılıyor, fanteziler anlatılıyor, millet ahlakını ciddi anlamda etkiliyor, buna rağmen hiçbir şey yapılmıyor ama iş Kurtlar vadisine gelince aauuuvv. Ülkenin hali duman gerçekten.

  • Bu nasıl mide bulandırıcı muhabbettir!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 9 Aralık 2021; 21:54:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gereksiz programı yayından kaldırırsa rtük kurulduğu günden bu güne en hayırlı icraatını yapmış olur. bana izlemeyin filan da demeyin seyretmiyor ve seyrettirmiyorum şu avrupa maçları olmasa exxen denilen saçmalığa 10 kuruş para vermem de.

  • Dikta yönetimi tam gaz devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soytarıları kral etmeyi seviyor milletimiz. Ben bir kaç kez baktım ve dedim buna mı eğleniyor insanlar...

    Z kuşağı çok ilginç gerçekten.

    Paralı platform da olmasından ötürü isteyen izler istemeyen izlemez, buna da kimse birşey diyemez ve kimseye de silah zoruyla izletmiyorlar.

    Ama insanların bundan keyif aldıklarını düşündükçe benim keyfim kaçıyor durum vahim cidden.

  • Nedense hiç komik bulamadım. Arkadaş izlerken denk geldim, hiç ama hiç sarmadı. Boş beleş bir program.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rtük derin uykudan yeni uyandı herhalde.

  • Keşke bu rtük tv'de yayınlanan mafya dizilerine, silahlar ellerinden eksik olmayan kabadayı filmlerine, uyuşturucu ticareti yapan bununla övünen dizilere, eşleri tur tur değiştirip sevgilileri çarkıfelek yapan dizilere ve daha fazla rezillik olan dizilere de müdahale etse ahhhh ahhh ulan ahh

  • Programın kısa "shot" versiyonlarından birisine YouTube' de denk geldim ve "bu neymiş ki" diyerek izledim. Cidden aşırı dejenere, çoğuna hitap etmeyecek, belirli bir yaşın altındaki izleyiciler için sakıncalı da sayılabilecek içerikler. Fakat bu bile herhangi bir içeriğin paralı bir platformda kaldırılması için geçerli bir sebep değil. Sonuçta dikte edilen bir içerik değil. Beğenen, parasını ödeyen izliyor. Ben bir daha izlemem mesela.

    RTÜK eğer işlem uygulayacaksa kimin elinin kimin cebinde olduğu bile belli olmayan bazı dizilere el atsın derim. Keza ülkede küfürden ölen yok.

    Fakat! aile içi şiddetten, mafyacılık oynamaktan ölen baya bir fazla...

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Yo izlemiyordum sanırım siz izlemissiniz biliyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt

    Hadi len para verdiğimi nerden biliyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.