Şimdi Ara

RTE Üniversitesi Turgut Kıran Deniz Ulaştırma ve İşletme bölümü Yazanlarrr ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu bölümü yazan arkadaşlar varsa bi konuşalım puanları kaç ? Kazanırsak bi ön tanışma olur hem Cevapları bekliyorum...Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: xdenizci52x

Evet bu bölümü yazan arkadaşlar varsa bi konuşalım puanları kaç ? Kazanırsak bi ön tanışma olur hem Cevapları bekliyorum...Saygılar

okul güzelde şehir boş.
  • eee yapıcak bişey yok mecburuz sen tercih ettin mi
  • quote:

eee yapıcak bişey yok mecburuz sen tercih ettin mi

denizcilikle işim yok hocam. gelip giderken okulun önünden geçiyorum. ordan biliyorum. sahil yolu otoban kenarında önü komple deniz manzarası olan bir okul.

geçen sene sağlıkla alakalı bölüme kayıt yaptırdım 1 ay sonra sildirdim tekrar. (ailevi sebeblerden)

yoksa okul binaları içleri vs çok güzel ama rizeye fazla bir üni. kıymetini bilen yok bölge halkından. hatta üniye karşılar diyebilirim.

resmin sol tarafı komple deniz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrascb

quote:

eee yapıcak bişey yok mecburuz sen tercih ettin mi

denizcilikle işim yok hocam. gelip giderken okulun önünden geçiyorum. ordan biliyorum. sahil yolu otoban kenarında önü komple deniz manzarası olan bir okul.

geçen sene sağlıkla alakalı bölüme kayıt yaptırdım 1 ay sonra sildirdim tekrar. (ailevi sebeblerden)

yoksa okul binaları içleri vs çok güzel ama rizeye fazla bir üni. kıymetini bilen yok bölge halkından. hatta üniye karşılar diyebilirim.

resmin sol tarafı komple deniz :))

Benim bir arkadaşım bıraktı bu sene Rize(RTE) Üni.'yi .Öğrenciler Rize'lilerin gözlerinde potansiyel sapık,hırsız,aşşağılık bir varlık diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

Benim bir arkadaşım bıraktı bu sene Rize(RTE) Üni.'yi .Öğrenciler Rize'lilerin gözlerinde potansiyel sapık,hırsız,aşşağılık bir varlık diyordu

doğru demiş arkadasınız. rizelinin böyle davranmasının sebebi kendilerinin öyle olması.

kendileri bakar karıya kıza ünililer der

kendileri sahil kenarında otoban köprüsü altında içerler ünililer derler

kendileri oruç tutmaz ünililer derler.

yolda yürürken ölseler ünili öldürmüş olur.

esnafı esnaf değil, şöforü söfor değil, yolu yol değil, eğitim seviyesi düşük, yüz kişiden sekseni ilkokul mezunu cahil bir ırk.

kafa düz beton. anlatamazsın hiçbirşeyi. dediğim dedik çaldığım düdük.

insanları cebindeki paraya göre adam yerine koyarlar

başka şehirden geldiyseniz temelli s.ıçtınız demektir. bakkala girip selamın aleyküm dersin sanki adamın anasına bacısına küfür etmişsiniz gibi yüzünüze bakarlar.

olumlu yönü varmı derseniz 1 senedir burdayım hiçbir olumlu tarafını görmedim.

yok yaylası var yok denizi var diye atlayan çıkmasın. yayla girişi kelle başı ücrete tabi ve anlatılan kadar güzel yerler değil. pislik içinde heryer.

deniz desen b.oktan pislikten gözükmüyor. merkezinde kum sahil yok. beton döküp kanalizasyon bağlamışlar.

gece sokakta köpeklerden yürüyemezsin.

akşam 6 dan sonra hayat durur.

belediye sürekli bir yerleri kazar kapatır oyun oynar kendi çapında. geldim geleli aynı yeri 3 er metre arayla 20 kez kazdılar kapattılar

vs vs daha isterseniz yazarım olumsuz yönlerini.

medeniyetten önce para girince böyle olmuş.

not : ev kiraları istanbul ankara izmirden pahalıdır.

• quote:

quote:

doğru demiş arkadasınız. rizelinin böyle davranmasının sebebi kendilerinin öyle olması.

kendileri bakar karıya kıza ünililer der

kendileri sahil kenarında otoban köprüsü altında içerler ünililer derler

kendileri oruç tutmaz ünililer derler.

yolda yürürken ölseler ünili öldürmüş olur.

esnafı esnaf değil, şöforü söfor değil, yolu yol değil, eğitim seviyesi düşük, yüz kişiden sekseni ilkokul mezunu cahil bir ırk.

kafa düz beton. anlatamazsın hiçbirşeyi. dediğim dedik çaldığım düdük.

insanları cebindeki paraya göre adam yerine koyarlar

başka şehirden geldiyseniz temelli s.ıçtınız demektir. bakkala girip selamın aleyküm dersin sanki adamın anasına bacısına küfür etmişsiniz gibi yüzünüze bakarlar.

olumlu yönü varmı derseniz 1 senedir burdayım hiçbir olumlu tarafını görmedim.

yok yaylası var yok denizi var diye atlayan çıkmasın. yayla girişi kelle başı ücrete tabi ve anlatılan kadar güzel yerler değil. pislik içinde heryer.

deniz desen b.oktan pislikten gözükmüyor. merkezinde kum sahil yok. beton döküp kanalizasyon bağlamışlar.

gece sokakta köpeklerden yürüyemezsin.

akşam 6 dan sonra hayat durur.

belediye sürekli bir yerleri kazar kapatır oyun oynar kendi çapında. geldim geleli aynı yeri 3 er metre arayla 20 kez kazdılar kapattılar

vs vs daha isterseniz yazarım olumsuz yönlerini.

medeniyetten önce para girince böyle olmuş.

not : ev kiraları istanbul ankara izmirden pahalıdır.

O bundan beterini söyledi de ayıp olmasın diye yazmıyorum.Öğrenci ölse mahallede sevinecek olanlar var diyordu.Hatta en son Trabzon'dan Artvin'e geçicek olsam gerekirse yolumu değiştirir 5 saat uzatırım yine Rize'ye girmem kırvamındaydı.
    Derdi daha çok oranın insanlarıylaydı zaten.

Onun gibi iki arkadaşım daha var Rize'yi bırakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 20 Temmuz 2013; 13:33:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

doğru demiş.
  • quote:

quote:

doğru demiş.

Allah kolaylık versin hocam.Ben öğrencilere rehberlik yaparken bu yüzden genelde Afyon,Kütahya,Kayseri,Rize,Erzurum gibi yerleri yazdırmıyorum pek.Üni. istediği kadar iyi olsun insanı bezdiriyor çünkü şehir faktörü.Öğrencilik yaşatmıyor.Evini mumla aratıyor.

Orada olup da hepsi kötü vs. gibi bir genelleme değil bu.Ama şehir kültürü çok önemli.
  • ilk tercihime yazdım sıralamam 90 bin hayırlısı olsun inş gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanaga94

ilk tercihime yazdım sıralamam 90 bin hayırlısı olsun inş gelir

muhtemelen gelir hocam.
  • benim 321 puanım var ek puanlı sıram 4793 bide okul birinciliğim var gelir mi ki acabaa ?
  • quote:

benim 321 puanım var ek puanlı sıram 4793 bide okul birinciliğim var gelir mi ki acabaa ?

gelir gelir çok rahat geçen sene 170 binle bile almış :)
  • yok benim bu ek puanlı sıralama geçen sene 4600 küsürlerde almış ek puanlıda ama geçen seneki 2 tane birinicilik kontenjanından giren adaydanda daha fazla puan yaptım bu sene itü deu ktü rize istanbul üni olarak sıralamamı yaptım diğerlerinin tutma ihtimali de varda rize daha olanaklı gibi duruyor bana inş gelir banada :)
  • mesajlarına bi bak görüşelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.