Şimdi Ara

Rte neden tek adam olmak istiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani kim için istiyor Türkiye için mi ? Kendisi için mi istiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruko_38 -- 15 Kasım 2016; 20:58:4 >
  • Bence amerikadaki o siyasete yönlendiren zenginler varya onların gibi olmak istiyor, her yeri elegeçirmesinden ve tüm para kaynaklarını sülalelerine vermesinden belli değil mi? boşuna demiyorlar küççük ameriga olacaz diye.

İlerde gelecek olan parti kim olursa olsun kim gelirse gelsin, eğer akpnin yaptığı gibi bu 15yıllık sürede zengin olanların tüm mal varlıklarına el koyarsa ve bunları yargılarsa aynı taktikleri bunlara uygularsa , işte ozaman yetmez ama evet demenin ne olduğunu anlayacaklar...
    Zaten bu yüzden hiç kaybetmek gibi bir hataları olamaz, yaptıkları hataların farkındalar, bundan sonra gelecek olan hükümetlerinde artık gücü elegeçirdiklerinde ne yapacaklarını iyi biliyorlar.
  • nedeni çaldıklarını kimse sorgulamasın benim dediğim olsun kısaca hep ben ben ben

Siz anladınızHadi şimdi artılayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 15 Kasım 2016; 21:50:25 >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Başkanlık gelse bu seferde başka birşey ister çok doyumsuz

belediye reisligi zamani,belediyecilik tarihimizin miladidir.

baktilar bu Adam gümbür gümbür geliyor,engel olmaya calistilr.

aslinda basardilarda,muhtar bile olamaz dediler,ama o yilmadi,

biliyordu ki,halk mutlaka ona sahip cikacak,öylede oldu.

siirtten katildigi ara secimlerde,tekrar siyasete Döndü.

dava arkadaslari,onu hicbir Zaman satmadi.

reis-i cumhurlugunuda halkoylamasi ile taclandirdi.

artik siyasetteki son dönemleri.

birakinda siyaset hayatini basgan sifatiyla bitirsin.

hayirli jubileler simdiden.
    Daha Fazla Göster
  • ahiret ne olacak

• Ciddi bir cevap vereyim dostum. Benim düşüncem kendisi için istiyordur. Nedeni de tarihte birçok kez görülen bir şey aslında. Güç açlığı. İlk başta saf ve temiz duygularla ve Türkiye için yola çıktı belki de ancak bir süre sonra en tepeye geçti ve iktidar oldu. Orayı bir süre eskittikten sonra orayı kaptırmaktan korktu ve paronayak olmaya başladı. Her yeri alıp en güçlü o olmalıydı ki gücünü başkasına kaptırmasın. Meral Akşener, Ümit Özdağ'ın ihraçları, bu sıralar CHP'ye yapıştırılan terör destekçisi algısı, HDP'lileri içeri almak, bütün medyayı kendi yandaşı yapmak, Hukuk'u eline almak, eski yol arkadaşı Fetullah'ı bitirmek ve şimdi de daha fazlası... Başkanlık. Kendine ortak bir güç olması bu tür insanları aşırı rahatsız eder ve ülkesinde ki bütün gücü elde ettikten sonra dışarıya bakmaya başlar. Zayıf olan ilk ülkelere saldırıp toprağını genişletmeye başlar. Yapabildiği kadarını yapar ama hiç kimse Dünya'yı feth edemezmiş ya. En sonunda kendi ellerinde patlar ve yaptıklarının bedellerini hem kendileri hem de halkına ödetirler. Belki ilk başa geldiğinde samimi düşünceleri vardı ancak güç insana yolunu saptırır. Tadını alınca bırakamazmışsın. Bunun tarihteki en iyi örneği için Hitler'e bakabilirsin. Bugün yaşananların %100 aynısı. Başka partileri ihraç etme, reichstag yangını(darbe) ve ülkeyi kontrol altına aldıktan sonra başka yerlere saldırma ve final olarakta kaybedip hazin bir sonla karşılaşmak. Umuyorum ki sonumuz farklı olsun.

Biraz uzun bir yazı oldu ancak düşüncelerim bunlardır.

• %86 oy alan rektör adayı varken milletvekilinin kardeşini rektör olarak atayabilmek için.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.