Şimdi Ara

RTE Kanal D canlı yayınında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ne garip Aktroller bile mesaj yazmıyor

RTE Kanal D canlı yayınında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sunucu: "Efenim çok soru geliyor. Gelen en fazla sorulardan biri bunca gündemin içinde formunuzu nasıl koruyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz, kaç saat uyuyorsunuz gerçekten merak ediyoruz".

Rte: "Milletimize hizmet etme arzusu bize gerekli enerjiyi ve azmi sağlıyor. Bizler iki hurma ile iftarını yapan bir peygamberin ümmetiyiz. Pensilvanyadan talimat alarak Türkiyede siyaset mühendisliğine soyunanlar 16 senedir olduğu gibi bir kez daha bu milletin tokadını yiyecekler. Benim milletim bunlara pabuç bırakmaz..."

Sunucu: "Hüloğğğğ"

Gibi muhabbetler dönmüştür heralde.
  • Torunlar konusu açıldı mı çok merak ediyorum nasıllar acaba ramazan nasıl geçiyor çok önemli şeyler bunlar

• Konusunu açacaktım ama forumda sorun var ilk gözüme çarpan kendisine sorulacak soruları ayarlamış mesela sevdiği şairlerden ikisi vefat etmiş onunla ilgili soru sordular hemen köşeden yazdığı şiiri çıkardı Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davası soruldu hemen kağıdı çıkardı orda yazdıklarını okumaya başladı
  • bugün 3 miting yapmış hava sıcaklığı 35-39 arasıydı dedi iftarda 2500 muhtarı ağırladı konuşma yaptı ve bu saat olmuş halen programlara katılıyor

Yoruldu diyenlere hasta diyenlere selam olsun
  • Sunucu: "Efenim çok soru geliyor. Gelen en fazla sorulardan biri bunca gündemin içinde formunuzu nasıl koruyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz, kaç saat uyuyorsunuz gerçekten merak ediyoruz".

Rte: "Milletimize hizmet etme arzusu bize gerekli enerjiyi ve azmi sağlıyor. Bizler iki hurma ile iftarını yapan bir peygamberin ümmetiyiz. Pensilvanyadan talimat alarak Türkiyede siyaset mühendisliğine soyunanlar 16 senedir olduğu gibi bir kez daha bu milletin tokadını yiyecekler. Benim milletim bunlara pabuç bırakmaz..."

Sunucu: "Hüloğğğğ"

Gibi muhabbetler dönmüştür heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Konusunu açacaktım ama forumda sorun var ilk gözüme çarpan kendisine sorulacak soruları ayarlamış mesela sevdiği şairlerden ikisi vefat etmiş onunla ilgili soru sordular hemen köşeden yazdığı şiiri çıkardı Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davası soruldu hemen kağıdı çıkardı orda yazdıklarını okumaya başladı
    Benimde dikkatimi çekti, daha programın başında bile hissedildi.

Moderatör 3. dakikada, bugün 2 şair vefat etmiş dedi, pat şiir hazırmış, hemen kağıttan okudu, şiir hazırmış!

Sorulacak sorular, verilecek cevaplar hazır.Zaten soruları kağıttan okuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben açayım bari dedim.Bir Muharrem İnce destekcisi olarak.

Aktroller gibi para falanda almıyorum ama.

Gayet sakin muhabbet geçiyor.Benim izlediğim kadarıyla daha oralara fazla gelmediler.

Karşısındakiler gayet sakin önlerindeki kağıttan okuyup şu konuyuda açalım diyorlar.

Neyse muhabbet sıkıcı ben kapıyorum.Yine Cehape diyor Feto diyor

Bu hande firat galiba dimi çok itici ve sevimsiz bir kadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 8 Haziran 2018; 0:19:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş boş konuşuyor aşırı sıkıcı
  • Forumda ak partili yok denecek kadar az kardeş.Muhalifler ve daha muhalifler varsınız işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bu mesaj silindi.
    Bence oradaki herkes 3 kutu extra atıp konuşmalıydı aksi takdirde cidden çekilmez.

• Erdoğanı gitme korkusu sarmış gibi
  • aktroller aldiginiz maasin hakkini verin

Muharrem inceci açti konuyu

saray elden gidiyeahhhh

• "İncenin projesi yok temennisi var"
    %100 haklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bu mesaj silindi.
    Vay arkadaş, kanlı canlı prompter yapmışlar. Adama daha bugün gittiği yerleri hatırlatıyorlar. Tayyip Erdoğan'ı da bunlardan kurtarmak için Erdoğan/AKP rejimini indirmek durumundayız. Yazık adamcağıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.