< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sunucu: "Efenim çok soru geliyor. Gelen en fazla sorulardan biri bunca gündemin içinde formunuzu nasıl koruyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz, kaç saat uyuyorsunuz gerçekten merak ediyoruz".
Rte: "Milletimize hizmet etme arzusu bize gerekli enerjiyi ve azmi sağlıyor. Bizler iki hurma ile iftarını yapan bir peygamberin ümmetiyiz. Pensilvanyadan talimat alarak Türkiyede siyaset mühendisliğine soyunanlar 16 senedir olduğu gibi bir kez daha bu milletin tokadını yiyecekler. Benim milletim bunlara pabuç bırakmaz..." Sunucu: "Hüloğğğğ" Gibi muhabbetler dönmüştür heralde. ![]() |
Torunlar konusu açıldı mı çok merak ediyorum nasıllar acaba ramazan nasıl geçiyor çok önemli şeyler bunlar
|
bugün 3 miting yapmış hava sıcaklığı 35-39 arasıydı dedi iftarda 2500 muhtarı ağırladı konuşma yaptı ve bu saat olmuş halen programlara katılıyor
Yoruldu diyenlere hasta diyenlere selam olsun |
Bence oradaki herkes 3 kutu extra atıp konuşmalıydı aksi takdirde cidden çekilmez.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 8 Haziran 2018; 0:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|