Şimdi Ara

RT205 güç adaptör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde rt205 modem var fakat adaptörü kaybolmuş durumda 12V 1A yazıyor güç girişinde acaba elimde bulunan 12V 500mA olan adaptörü buna taksam çalışırmı Amperler farklı sorun çıkarırmı ?? çıkarırsada en kötü ne gibi sorun olur ilerde ??

• sana başka bir yol söyleyeyim. ben bununla bikaç ay kullandım. KAsada Güç kabloları varya bu harddiske falan giren adaptörün kablosunu kesip bunlara bağlıyorsun. al sana güç kaynağı.
  • adaptörün volt değerleri aynı olmalı akım değeri aynı veya daha yüksek olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 3 Mayıs 2011; 7:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r€ß€llisch

sana başka bir yol söyleyeyim. ben bununla bikaç ay kullandım. KAsada Güç kabloları varya bu harddiske falan giren adaptörün kablosunu kesip bunlara bağlıyorsun. al sana güç kaynağı.

ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum zaten, psu kablolarını kesmek iyi bi fikir değil ilerde satarken sıkıntı oluyor psudaki 4lü olan güç konektörünü (sarı,siyah ,siyah,kırmızı olan) sata güçüne ceviren bi aparat var o aparatın ucunu kesip sarı ve siyahtan güç alıp modeme giriş yaptım pc calışırken calışıyor kapalı iken calışmıyor modem bu şekilde bi çözüm üretebilirsin
  • böyle yaparsam sıkıntı olmaz yani dimi ? modem yanma gibi durumu vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

böyle yaparsam sıkıntı olmaz yani dimi ? modem yanma gibi durumu vs ?

modem deki adaptörün (+) sı ve (-) si belli sen ters baglarsan modemi yakarsın yada psuya zarar verirsin kafam rahat olsun dersen psu ile modem arasına 1A lik cam sigorta koy. ben sigortasız kullanıyorum gecenlere yanlışlıkla kısadevre oldu pc calışırken psunun kısadevre korumasından dolayı pc kapandı sadece
  • arkadaşım hiç bişe olmuo ben ters te taktım modem yanmadı :) güzel yöntem ama modmein sürekli açık kalması gerekmiyorsa. bilgisayar kapanınca modem de kapanıyor çünkü. Benim konuma da bakarmısınız bil bilgisi olan varsa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r€ß€llisch

arkadaşım hiç bişe olmuo ben ters te taktım modem yanmadı :) güzel yöntem ama modmein sürekli açık kalması gerekmiyorsa. bilgisayar kapanınca modem de kapanıyor çünkü. Benim konuma da bakarmısınız bil bilgisi olan varsa :D

modem dc 12V ile calışıyor sen buna ters yönde elektrik vereceksin modem yanar cayır cayır bazı modemler ac gerilim ile calışıyor içinde devresi var dc ye cevirmesi için o tip modem de ister düz ver ister ters ver bişey olmaz ama arkaşın ve benim modem dc 12V 1A ile calışıyor ters baglarsan yakarsın ters baglantıda calışacak olsa sana (+) (-) yönlerini belirtmezdi
  • o modem 9 voltdada calisir ama amper dusukse cıhazdan randıman alamazsın. 9 12 farketmez amperi 1000mah olsun sıkıntı cıkartmaz.
  • Airties'i aradım durumu anlattım cihaz garantili olduğu için ücretsiz yolladılar. modemin arkasında 12v 1A yazıyor. Gönderdikleri adaptör ise 9V 1A yazıyor acaba sıkıntı olurmu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Airties'i aradım durumu anlattım cihaz garantili olduğu için ücretsiz yolladılar. modemin arkasında 12v 1A yazıyor. Gönderdikleri adaptör ise 9V 1A yazıyor acaba sıkıntı olurmu ??

Bu modemin orjinal kutusundan çıkan adaptör 9V 1A.
    Ancak modem üzerinde 12V 1A yazıyor.
  • Aynen bende 9V 1A Adaptör vardı sorun yaşadım, modem çalışmadı LAN kablosunu bile görmedi. Başka bir cihazın aynı girişte 12V 1A bir taktım, modemin arayüz sayfaları bile hızlandı

Bence arkadaşlar doğru adaptör 12V 1A olan aynı girişteki adaptör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.