Şimdi Ara

Rpg Türünü Sevmenin Yolu Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar sadece fps ağırlıklı oyunlar oynadım ya da tps falan.Ben şimdi beni uzun süre idare edicek başından zor kalkabileceğim bir oyun türü arıyordum bu oyun türü de belli zaten rpgdir.Yani karakterimizi aşama aşama güçlendirip ilerlemek.Bu tarz oyunların videolarını izlemeyi seviyorum youtube'dan falan izlerim castlevania 2 olsun,skyrım olsun,dark souls 2 olsun falan filan.Geçen bir hevesle gittim ps3'e skyrım almaya.Aldım almasına ama oyunda 1-2 saat takıldım ve şimdi yaklaşık 2-3 haftadır bir daha oyuna geri dönmedim.Başka oyunlar oynadım bitirdim.Ne bileyim yani bir yanım hala oynayamak istiyor ama oynamıyorum.Sürekli ölüyorum ve görevleri anlamamak bir kenara oyunu anlamıyorum büssürü itemler,özellikler,büyüler,upgrade'ler falan çok karışık geliyor.Zaten bu tür terimler ve özellikle bütün rpg'lerde var bu yüzden başka rpg oyunu denemedim ama onlarda zor gelir diye tahmin ediyorum.Sizce rpg'ye yanlış oyunla mı başladım başka rpg tavsiye edebilir misiniz yeni başlayanlara uygun mesela dark souls 2 veya castlevania 2'yi daha mı rahat oynarım?Yoksa bende mi problem var mı?Nasıl sevebilirim ya bu türü ben :D

• Kolayı var. Karakter yapılandırmaları için sürüyle rehber mevcut internette. Zaten bir çok kişinin RPG oyununa başlarken planlı/programlı bir şekilde, oluşturmak istediği karakteri kafasında tasarlayıp, bu karakter için uygun rehberlere göz atıp, ondan sonra oyuna başladığını düşünüyorum. Ayrıca RPG türüne alışmak zordur, genelde aksiyon-RPG'lerden başlanması önerilir Diablo III, Torchlight 2, Incredible Adventures of Van Helsing gibi... Bu oyunlardan biriyle ya da bu türden herhangi bir oyunla RPG dünyasına giriş yapabilirsin alışmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Kolayı var. Karakter yapılandırmaları için sürüyle rehber mevcut internette. Zaten bir çok kişinin RPG oyununa başlarken planlı/programlı bir şekilde, oluşturmak istediği karakteri kafasında tasarlayıp, bu karakter için uygun rehberlere göz atıp, ondan sonra oyuna başladığını düşünüyorum. Ayrıca RPG türüne alışmak zordur, genelde aksiyon-RPG'lerden başlanması önerilir Diablo III, Torchlight 2, Incredible Adventures of Van Helsing gibi... Bu oyunlardan biriyle ya da bu türden herhangi bir oyunla RPG dünyasına giriş yapabilirsin alışmak için.

diablo'ya falan baktım ama o tepeden görünüşü falan hoşuma gitmedi.Skyrım tarzı seviyorum ama dediğin gibi onları oynamak içinde rehberleri falan okumak lazım bende ki bu tembellikle zaten neyse saol yorumun için.

• Tam çözüm videolarına bakarak da oynayabilirsin oynayan kişi zaten bütün item - stat - skill vb. yapılandırmasını videoda açıklayarak gösterir sen de ona uyarsın bu şekilde bir süre sonra oyunu çözersin bence sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Tam çözüm videolarına bakarak da oynayabilirsin oynayan kişi zaten bütün item - stat - skill vb. yapılandırmasını videoda açıklayarak gösterir sen de ona uyarsın bu şekilde bir süre sonra oyunu çözersin bence sıkıntı olmaz.

peki öyle de deneyeyim bir taraftan tam çözümü izlerim bir taraftan oynarım.Başlıyorum gene skyrım'a umarım sıkılmam önceki gibi :D En son metin 2 falan oynadığım için bu türde ,alışmam zor oluyor herhalde :D
  • -Torchlight 1&2
    -Diablo
    -Fable
    -Titan Quest
    -Dragon Age Origins
    -Mass Effect serisi

Bunlara bir bak derim, RPG türünü seveceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 13 Nisan 2014; 8:07:39 >
  • bende bir türlü sevemedim şu rpg'yi ama M&B Warband çok severim tavsiye ediyorum güzel oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevmiyosan zorlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce bilmiyorsan sıkıntı.RPG oynamak için en az orta düzey ingilizce bilmek lazım.Birde oyuna adapte olmak ve çözmek için bol bol zaman lazım.
    Bence ilk olarak Dragon age origins ile başla.İnanılmaz sürükleyici bir hikayesi var.Oturdunmu kalkmak istemeyeceksin o derece.Türkçe yamasıda var istersen.
  • Fallout new vegas rpg mı bılmıyorum ama ınanılmaz eglencelı ozellıkle konusmalarda ters ters cevaplar verınce karsı tarafın tepkısı cok komık oluyo oyunun yarısında savem gıttı dahada oynayamadım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazushi Pureya

bende bir türlü sevemedim şu rpg'yi ama M&B Warband çok severim tavsiye ediyorum güzel oyun

ha tabi bende onu çok seviyordum zaten ama o rpg sayılmaz yani :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.