Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurumun kabul edilip edilmediğini nasıl anlayacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Başvurumun kabul edilip edilmediğini nasıl anlayacağım?

Belirttiğiniz E-Posta adresine posta yolluyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

oyunda aksiyon nasıl ?

Sunucu Rp sunucusu olduğundan vurdulu, kırdılı olaylar az seviyede. Ama Aksiyon yo kdemek de ayıp olur. DM sunucularındaki herkesin birbirine ateş etmesini beklemeyin elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 17 Ocak 2009; 14:17:54 >
  • Klavyemi aldım.Allah izin verirse yarın aranızdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

Tabiki yaşamak isterim... Oradaki özgürlük gibisi yok...

• ya ben san andreasımı intden indirmiştim sorun olurmu yoksa bugün çıkıp alcam oyuncudan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

ya ben san andreasımı intden indirmiştim sorun olurmu yoksa bugün çıkıp alcam oyuncudan?

Bir sorun olmuyor fakat radyo dinlenmiyor haberin olsun..Winamp ne güne duruyor.

Düzenleme:İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 19 Ocak 2009; 14:53:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

ya ben san andreasımı intden indirmiştim sorun olurmu yoksa bugün çıkıp alcam oyuncudan?

Bazan sorun olabiliyor sanırım. Alsanız daha iyi olur.
  • Sayı 3 | Sayfa 1 Sayı 3 | Sayfa 2

Gazetede üçüncü sayı.

• corleone kaza yaptı haiyi olmuşya ben hala başlamadım sonra alırım şimdi hikaye yazmaya başlayamam diye 2 ay geçti
  • Karakter başvurum kabul edilmiş, kurup deneyceğim bügun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archvile

oyunu bilmiyorum ama "san andreas'da yaşamak ister misiniz" sorusuna cevabım tabii ki de hayır=D yolda yürürken durup dururken biri gelip ezicek beni kaldırımda oldu mu şimdi=D

katılıyorum
  • teşekürler...
  • bizim bi arkadaş oyuna yeniden başlamayı düşünüyo fakat oyuna girme şifresini bi türlü bulamadı yardım edebilecek varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

bizim bi arkadaş oyuna yeniden başlamayı düşünüyo fakat oyuna girme şifresini bi türlü bulamadı yardım edebilecek varmı??

Oyuna yeniden başlamayı düşünüyorsa oturup bir karakter hikayesi yazacak. Çünkü versiyon III ile beraber eski karakterlerin şifreleri ve hesapları silindi. Yani şifresini hatırlasada birşey değişmeyecektir. Versiyon III ile başvuru yapması gerekli.
  • GTa san andreas kuracaktım ama cd çizilmiş şimdi download ediyorum bi deniyemedim..
  • frenzy arkadaş zaten v3 e kayıtlı başvurus felan herşeyi kabul oldu fakat şifresinin bulunduğu mail i silmiş galiba yeni bir başvuru formu yolladık ama şifreyi bulma imkanımız varmı
  • Vallahi bi hevesle daldım oyuna gerçekten harika aynı gerçek gibi. Ekonomik kriz mi var nedir herkes iş arıyor ben şu an taksicilik yapıyorum.
  • furkan galiba sen corleone de nöbet bekliyon yanına aldır sana benide iş yok
  • Map client linki açılmıyor başka bir yer var mı indirebileceğim?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.