Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
230.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oynadığınız server a nası gircem ben??
  • link koydum fakat yayınlamadılar.

vendetta hikayeler hiç kimseye gönderilmedi. çünkü olumlu/olumsuz cevaplar sunucu açılmadan önce bir iki gün evvel gönderilecek. Yeni tarih bu salı veya çarşamba günüymüş. yani hikayeler bugün yarın gelebilirmiş.
  • http://torrents.***********.org/3710803/PC_GTA.SanAndreas_-(rip)-(ToeD).3710803.TPB.torrent
    buyur ayırdım yoksa yayınlanmıyo birleştir indir ama yine engel gelirmi bilmem rip tir 600 b 50 kbps le iniyo biraz yavaş
    kurmak için önce unrar yap sonra setup.bat e tıkla extrack olsun

*=the piratebay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 17 Kasım 2008; 14:27:40 >
  • Frenzy Albert bilmemne sensen kıl oldum sana..Ya 2de bir OOC/IC den banlıyosun sinir oldum ya hacı alışmışım smiley kullanmaya ne banlayıp duruyosun..Özürde diliyorum üstelik!

Dipchi ban yiyceksin..Ki umarım yemessin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

Frenzy Albert bilmemne sensen kıl oldum sana..Ya 2de bir OOC/IC den banlıyosun sinir oldum ya hacı alışmışım smiley kullanmaya ne banlayıp duruyosun..Özürde diliyorum üstelik!

Dipchi ban yiyceksin..Ki umarım yemessin.

hayırlısı :D frenzy albert değil panin corleone büyük ihtimalle bu arada server ı nası favorime ekleyip oynıycam bi yardım edin
  • Haa panin corleone ha :D Skin için saol..

Favorites gel orda yukarıda bi tik işareti var ona bas ipyi yaz ve ok yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 17 Kasım 2008; 14:38:16 >
  • quote:

Haa panin corleone ha :D Skin için saol..

89.107.226.39:7777 bu dimi ip buysa yazıyorum bi tane server geliyo oyuncu sayısı 0/0 giriyorum bağlanmıyo bi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 17 Kasım 2008; 14:40:13 >
  • eed çünkü şuanda serverde kimse yok ve kapalı sanırım ;) oyundaki nickin ney?Benimki Girager[TR] novocaine gang wars'a gelip biker olsana oynarız birazcık
  • quote:

eed çünkü şuanda serverde kimse yok ve kapalı sanırım ;) oyundaki nickin ney?Benimki Girager[TR] novocaine gang wars'a gelip biker olsana oynarız birazcık

b rp server ında oynuyom şuan Paul_Vincent nick de
  • tmm buldum geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 17 Kasım 2008; 14:57:21 >
  • Benim nickim Panini_Corleone.
    o sunucu ip eklesekde timeout görünüyor çünkü şuan onlarda bakıma aldılar.
    bakım bugün bitecekmiş bakalım.
    vendetta'da bu hafta açılacak deniyor. bekleyip göreceğiz.
  • Açılsada şu boş zamanda iyi gelir diyecektim. İkinci sınavlar başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

Benim nickim Panini_Corleone.
    o sunucu ip eklesekde timeout görünüyor çünkü şuan onlarda bakıma aldılar.
    bakım bugün bitecekmiş bakalım.
    vendetta'da bu hafta açılacak deniyor. bekleyip göreceğiz.

evt bağlanmıyo oyuna
  • yabancı server ında oynamaya çalışıyom hiç bişey anlamadım
  • ahhahah gidiyorum adam arabayı sürüyo hop yanına oturuyorum noluyo felan diyo demin de aynısını yaptım adamın teki bi olayın içinde bıraktı beni ateş felan ettiler kaçtım öldüm sonra
  • oyun güzele benziyor bi denemek gerek kesinlikle
  • hangi server o la bende geliyim biraz sıkıldım ip ? venturasta kapalı bu vendettanın betasıda sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuis -- 17 Kasım 2008; 22:02:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

hangi server o la bende geliyim biraz sıkıldım ip ? venturasta kapalı bu vendettanın betasıda sıkıldım

official bölümünde valhalla rp
  • yaa ben bu valhallaya giriyorum /register sifrem yapıyorum sonra /login sifremi yazıyorum sonra tam giriyor oyuna öyle donuyor kalıyor adam hic ilerlemiyor orda yazı iste Male or Female felan diye biseler ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

yaa ben bu valhallaya giriyorum /register sifrem yapıyorum sonra /login sifremi yazıyorum sonra tam giriyor oyuna öyle donuyor kalıyor adam hic ilerlemiyor orda yazı iste Male or Female felan diye biseler ne yapmam gerek ?

cevapla onları male de ls de sonra ben ls deyim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.