Sunucuda kıyafet değiştirme yok fakat şöyle bir sistem var. Oyuna başladığınızda standart skin ile başlarsınız. Oyun içinde F4'e bastığınızda sonraki ölümünüzde yeni bir skin ile başlayabilirsiniz. Yani şöyle oluyor. Mesela oynadığınız skini beğenmediniz diyelim, F4'e basın daha sonra /kill yazın. Bunu yaptıktan sonra sunucuda siviller için serbest bırakılan skin seçenekleri gelir. Ok tuşları ile (sağ ve sol yön tuşları) istediğinizi seçebilir, beğendiğiniz skinde iken Shift tuşuna basarsınız. Böylece o skini seçmiş olursunuz. Bu skinlerde san andreas single içinde olan skinlerdir.
Yani bu skinlere yakın skinler seçebilirsiniz. Bir çete gibi durur.
Gönderilen tüm hikayeler duruyor. Henüz kimseye olumlu/olumsuz cevap gitmedi. Sunucu açılmadan önce gönderilecek cevaplar. Yani hikayeler kaynamadı. Taşınmadıki sebepte site hostundaki problemden kaynaklanıyor. Hani sürekli limit hatası vardı ya onun için.
güzelbence zenci olmayalım zenci dicekler
serverda bi zenci çetesi var zaten biz beyaz olalımki atraksiyon olsun
güzele benziyor
server açılsa da bi denesek
89.107.226.39:7777
geçici olarak girebilirsiniz. vendetta ile bir alakası yoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: dipcihino
serverda bi zenci çetesi var zaten biz beyaz olalımki atraksiyon olsun
ozaman zaten beyaz olmaktan başka seçenek yokne yapcaz pasta dükkanımı aççaz atraksyon olmadan eğlenceli olmaz
tamam beyaz olalım ^^gebertelim siyahları...Sora policeler filan kovalasın xD
ne işe gircez bende bilmiyorum düşünmek lazım
ben part time isterim sigorta isterem özel araba ve ev isterem
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
quote:
Orjinalden alıntı: dipcihino
*piratebay.com bu siteden bulabilirsin * yerine the koy torrent bulma sitesidir ben ordan buluyorum bi tane ripli var onu indircem ama hız ını bilmiyorum
.org lusu var onuda mahkeme engellemiş
kardeş zaten benim dediğim org muş kusura bakma come değil org yani
hayır
89.107.226.39:7777
geçici olarak burada oynuyoruz arkadaşlar. giriş yapabilirsiniz. beta'dır. hikaye yazılmıyor.
sa-mp rip gta ya kurula biliyomu acil cevap lazım
kurulur neden kurulmasın
ben ne indiricem tam olarak bi link koyarmısınız.o torrent sitesini mahkeme engellemiş indirmem gereken dosya nedir hazır değil hala vendetta açılcak bende oyn yok
dns ni deyiştir olur büyük ihtimalle
şifre ne?????
server kapalı mı??
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
ben ne indiricem tam olarak bi link koyarmısınız.o torrent sitesini mahkeme engellemiş indirmem gereken dosya nedir hazır değil hala vendetta açılcak bende oyn yok