Bildirim
RPG platformu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ynsbrk
Arkadaşlar daha önce hiç rpg oyunu oynamadım bu yüzden aklımda bir soru var rpg türü oyunları konsolda mı yoksa pc demi daha rahat oynarım
Hiçbirinde çünkü rpg bence çok saçma bir tür

Tartışma olsun istemem ama RPG'yi oynayamıyorum,sevmiyorum diyebilirsin ama saçma diyemezsin.RPG, oyun dünyasında kalitelisini yapmanın en zor olduğu türdür.Sonuçta büyük bir çevre,uzun bir senaryo ve gerçek hayata yakın bir oynanış sunar.Kısaca saçma demek yanlış.Beğenmiyorsan bir şey diyemeyiz tabi ki... _____________________________ 
-
Rpg Daha cok oyunda ilerlediğinde emek verdiğinde Daha zevkli hale gelir rpg oyunlarin derinliği içinde saklidir (tokuchi)Ye katiliyorum Rpg de içine girersin oyunun :D :D HİÇ rPG Oynamadiysan Skyrim, DragonAge orgins, Ve Risen i dene derim :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tokuchi77
Tartışma olsun istemem ama RPG'yi oynayamıyorum,sevmiyorum diyebilirsin ama saçma diyemezsin.RPG, oyun dünyasında kalitelisini yapmanın en zor olduğu türdür.Sonuçta büyük bir çevre,uzun bir senaryo ve gerçek hayata yakın bir oynanış sunar.Kısaca saçma demek yanlış.Beğenmiyorsan bir şey diyemeyiz tabi ki...
Hocam dikkat edersen BENCE saçma dedim.Kimseye gönderme yapmadım.
_____________________________ -
RPG sanırım Dragon Age... gibi oyunlar yada mmoarpg'den (metin2,Worldofwarcraft) RPG'nin böyle oyunlar olduğunu biliyorum yanlıştır belki ama ben bildiğime göre yorum atıcam şimdi RPG taktikğe dayalı bir oyun türü ama bir süre sonra sadece fareyle düşmanı seçip 1-2-3 tuşlarına basmaktan ibaret olduğunu anlıcaksın ilk başladığına hoşuna gider fakat sonra oyunlar için demiyorum RPG için diyorum kendini tekrar ediyor ve insanlar yinede hiç usanmadan 20-30 saat oynuyor ona da anlam veremiyorum.Benim içinse RPG uzakdurulası bir tür. _____________________________
SHERLOCK FAN BOY -
RPG genel olarak hep aynı şeyleri yaptığın bir oyun türü değildir.Sana şunu söylemek istiyorum.Ben Oblivion-Skyrim(Dragon Age'i pek sevmiyorum)'i oynadıktan sonra normal oyunların senaryo modlarını oynarken sıkılmaya başladım.Oyun sana bir çizgi çizmiş onun yolundan çıkamazsın(Bazı RPG olmayan oyunlarda da var bu özellik ama çok az).MMO-RPG lere girme onlar farklı konu onda amaç level,item kasıp pvp yapmaktır genel olarak.Kesinlikle RPG kendini tekrar eden bir tür değildir.Zaten RPG'de bulunan spell ve skiller bile oyunun tekrar etmesini engeller.1-2-3 bas canavar kes demene gelirsek yok öyle bir olay,Dragon Age dışında RPG'lerde düşmana tıklayıp kitleme yok TPS gibi yani.Zaten The Elders Scrolls serisinden bir oyunu oyna görürsün.Şimdi bildiğimiz üzere Assassin's Creed güzel bir seri ama şu yönden bak sen Assassin's Creed'de 1 görevi 5 farklı şekilde yapabiliyor musun?Suikast yerine düz saldırabiliyor musun ana görevlerde.RPG'ler kendini en tekrar etmeyen tür kısaca.Sen RPG'leri MMO olanlarıyla öğrenmişsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokuchi Toua -- 2 Ağustos 2012; 5:11:01 >_____________________________ 
-
FurkaP galiba Fallout 3 oynuyorsun ya da oynayacaksın o da bir RPG'dir.Son yıllardaki en sağlam RPG'lerden biridir :) _____________________________ 
-
PC'de çok daha rahat oynarsın. _____________________________ 
PSN:Harlequin61 -
quote:
Orijinalden alıntı: Tancredi
PC'de çok daha rahat oynarsın.
rpg için en rahat olan pc dir olursa xbox da iyi olur
_____________________________ WİNTER İS COMİNG
HOUSE OF STARK -
RPG türünü platformlara ayıramazsın, PC, PS3, X360 platformlarının hepsinde rahat bir şekilde oynanabiliyor. _____________________________ -
oynayabilene göre mesela pc oyuncusu pcde çok rahat oynarken gamepadde çok zorlanabilir ayrıca bildiğiniz detaylı bir skyrim rehberi varmı ama türkçe olsun. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler