Şimdi Ara

RPG oyunlarını hiç sevmezdim ta ki bugüne kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldum olası RPG oyunlarını hiç sevmem,beceremem.Çok zor ve karışık gelir bana.O skiller olsun kılıç alma falan olsun herşeyiyle zor ve karışık gelirdi Neyse bugün bir deneyeyim dedim.''Lord Of The Rings War In The North'' oyununu indirdim.İlk bölümde karışık geldi ama alıştım ve bırakamadım.Bir RPG oyununa göre basitti.Oynamadıysanız tavsiye ederim.Eğer basit ve güzel olan bildiğiniz oyunlar varsa söyleyebilirsiniz

• Aramıza hoş geldin yavru RPG'ci.
  • Şimdi onu bitirince The Witcher ve The Elder Scrolls serilerine başla (:
  • The Elder Scrolls V: Skyrim oyna mutlaka. Ben de rpg sevmezdim skyrimle başlamıştım ve resmen aşık olmuştum oyuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşbulduk ictopbasli.Her yerde Skyrim duyuyorum.Oyunu bitirince ona başlayabilirim.Umarım karışık gelmez
  • Mass Effect serisi(2. ve 3. oyunun türkçe yaması mevcut)
    The Witcher serisi(1. ve 2. oyunun türkçe yaması mevcut 3. oyununki yapılıyor)
    Dragon Age origins ve Inqusition (1. oyunun türkçe yaması mevcut ayrıca 2. oyunu oynama)
    Fallout serisi(new vegas oyunun türkçe yaması mevcut)
    Deus Ex serisi(human revolution türkçe yaması mevut)
    Dishonored(türkçe yaması mevcut)
    Ice Windale
    Star Wars Knights of the Old Republic(türkçe yaması mevcut)
    South Park Stick of Truth(türkçe yaması mevcut)
    Elder Scrolls serisi(skyrim türkçe yaması mevcut 4. oyunun ise sadece kitaplar ve görevleri türkçe yapan bir yama mevcut)

bunlar benim aklıma gelen türkçe yamalı ve gayet güzel rpg oyunları
    not: Seri olarak mass effect ve witcherı ard arda save dosyaları aktararak bitir çünkü yaptığın seçimler oyunun gidişatını değiştirecek(iyi veya kötü yönde)

• Taze Kan.

Rpg candır ya. Sadece Skyrim oynama diğer elder scrolls serilerini de oyna. Bethesda'nın oyunlarını oynasan yeter. Fallout 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fallout 3 listeme aldım.Mas Effect 2-3 bitirmiştim seneler önce
  • Skyrim'den önce Oblivion'a da bakabilirsin. Direk Skyrim'lere Witcher'lara girişme yavaş yavaş çık yukarı doğru.
  • Dragon age inquisiton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rpg beceri, zaman ve sabır ister o yüzden herkes beceremez.
    Bir kere mantığı kapıp zor kısmı atlatan da şimdiye kadar oyun oynadığımızı sanmışız der ve
    RPG lerle yola devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbangg

Hoşbulduk ictopbasli.Her yerde Skyrim duyuyorum.Oyunu bitirince ona başlayabilirim.Umarım karışık gelmez

Skyrim senin için iyi bir başlangıç olacaktır. Tavsiyem:

- RPG oynarken asıl amacın oyunu bitirmek olmasın. Önüne kocaman bir dünya konmuş. En ince ayrıntısına kadar keşfet.

- Unutma oyunda her şeye sahip olamazsın. Gücünün yetmediği bazı rakiplerden kaçmayı bilmelisin. Veya açamadığın bir kilidi bırakmalısın. Sakın hileye başvurup oyunda her şeye sahip olmaya çalışma yoksa oyunu mahvedersin.

- Oyuna girdiğinde şu şekilde düşün. 1 canın var ve ölmemen gerekiyor. Bunu aklında tutarak oyna. Böylece savaşırken veya seçim yaparken daha dikkatli olacak bu da oyundan aldığınız zevki artıracaktır.

- Mümkün olduğunca ara sahneleri veya konuşmaları geçmeyin. Hikayenin tamamını kavramaya çalışın. Özellikle Fallout Nev Vegas'ta her bir sığınağın kendine ait inanılmaz hikayeleri vardır. Bunları kaçırmak istemezsin.

Kısaca RPG candır gerisi heyecandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Orijinalden alıntı: Bigbangg

Hoşbulduk ictopbasli.Her yerde Skyrim duyuyorum.Oyunu bitirince ona başlayabilirim.Umarım karışık gelmez

Skyrim senin için iyi bir başlangıç olacaktır. Tavsiyem:

- RPG oynarken asıl amacın oyunu bitirmek olmasın. Önüne kocaman bir dünya konmuş. En ince ayrıntısına kadar keşfet.

- Unutma oyunda her şeye sahip olamazsın. Gücünün yetmediği bazı rakiplerden kaçmayı bilmelisin. Veya açamadığın bir kilidi bırakmalısın. Sakın hileye başvurup oyunda her şeye sahip olmaya çalışma yoksa oyunu mahvedersin.

- Oyuna girdiğinde şu şekilde düşün. 1 canın var ve ölmemen gerekiyor. Bunu aklında tutarak oyna. Böylece savaşırken veya seçim yaparken daha dikkatli olacak bu da oyundan aldığınız zevki artıracaktır.

- Mümkün olduğunca ara sahneleri veya konuşmaları geçmeyin. Hikayenin tamamını kavramaya çalışın. Özellikle Fallout Nev Vegas'ta her bir sığınağın kendine ait inanılmaz hikayeleri vardır. Bunları kaçırmak istemezsin.

Kısaca RPG candır gerisi heyecandır.

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :D Eğer oyunda türkçe yama varsa hayatta ara sahneleri geçmem.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.Yavaş yavaş çaylaklığı bitirecez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbangg -- 13 Kasım 2015; 21:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

Mass Effect serisi(2. ve 3. oyunun türkçe yaması mevcut)
    The Witcher serisi(1. ve 2. oyunun türkçe yaması mevcut 3. oyununki yapılıyor)
    Dragon Age origins ve Inqusition (1. oyunun türkçe yaması mevcut ayrıca 2. oyunu oynama)
    Fallout serisi(new vegas oyunun türkçe yaması mevcut)
    Deus Ex serisi(human revolution türkçe yaması mevut)
    Dishonored(türkçe yaması mevcut)
    Ice Windale
    Star Wars Knights of the Old Republic(türkçe yaması mevcut)
    South Park Stick of Truth(türkçe yaması mevcut)
    Elder Scrolls serisi(skyrim türkçe yaması mevcut 4. oyunun ise sadece kitaplar ve görevleri türkçe yapan bir yama mevcut)

bunlar benim aklıma gelen türkçe yamalı ve gayet güzel rpg oyunları
    not: Seri olarak mass effect ve witcherı ard arda save dosyaları aktararak bitir çünkü yaptığın seçimler oyunun gidişatını değiştirecek(iyi veya kötü yönde)

Dil baya sıkıntı. Tr yama olması harika.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.