Şimdi Ara

RPG oyunlarına başlayacağım ilk ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar RPG türüne ilgi duyuyorum ama daha önce hiç oynamadım. oynayan arkadaşlardan duydugum kadarıyla da RPG oyunları biraz karışık ve sabır istiyormuş.. ne derec doğru bilmiyorum.
    sizin tavsiyeniz RPG oyunlarına giriş için ilk hangisi olsa iyi olur?

• Diablo1-2-3,titan quest,sacred bunları oynamadıysan bir bak efsanedir her biri.rahat 2-3 ay alır.
  • Hack@slash ve RPG'leri birbirinden ayırmak gerek. RPG, rol yapma oyunu demektir ve önüne geleni kesip level atladığın oyunlar RPG değildir bence. Diablo 1, sacred kötü oyunlar değil, o tarz bir oyun arıyorsan oynanır elbet. Yenilerden pek iyi RPG yok, düz aksiyon oyununa döndü çoğu. Nerde planescape torment, fallout 1 ve 2, ultima 7 gibi oyunlar. Son zamanlardan o eski özgürlük tadını vermese de Fallout 3 ve Skyrim fena değil oynaması da rahat.
  • Dragon Age ve Mass Effect'lerle başlamanı tavsiye ederim. İki oyunda sinema tadında iyi hikaye örgüsüne sahip ve menüleri-oynanışları zor değildir. Seveceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jansdkaun -- 3 Eylül 2012; 11:18:51 >
  • konsolda oynayacağım buyuk ihtimalle. skyrime youtube dan baktım ve cok karışık geldi. çözmem uzun zaman alır mı? sıkılır mıyım?
  • Skyrim hiç karışık bir oyun değil emin ol zaten tutorial sistemi var eğer takılırsan da gelip sorarsın burda güzel bir RPG istiyorsan rol play unsuru daha çok önce olan, Legend Of Grimrock öneririm daha yeni bir oyun nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada söyle güzelinden ve fantastiğinden diablo gibi görünüşe sahip bir oyun tavsiye edermisiniz?
  • Sana onerim: skyrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Souls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout New Vegas
    Witcher 1-2 başlangıç için iyidir.
  • Hack&Slash istersen Diablo ve Titan Quest güzel oyunlar ama has RPG istersen Skyrim,biraz strateji gibi istersen Mount&Blade var.MMORPG istersen Guild Wars 2 ve World of Warcraft.Tower defence gibi oyun istersen Dungeon Defenders.
  • Kesinlikle Skyrimden başla.Oyunu az önce bitirdim ve ilk defa bir RPG oynadım.Oyun zaten harika.Birde RPG ye yeni başlayacaklar için mükemmel
  • ben ilk Diablo ile başladım yıllar sonra bile asla sıkılmayacağım bir oyundur tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Kesinlikle Skyrimden başla.Oyunu az önce bitirdim ve ilk defa bir RPG oynadım.Oyun zaten harika.Birde RPG ye yeni başlayacaklar için mükemmel

oyun karışık geldi mi ilk oynarken?
  • fable oyna sıkmıyor hemde ağır rpg den çok sıkılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

quote:

Kesinlikle Skyrimden başla.Oyunu az önce bitirdim ve ilk defa bir RPG oynadım.Oyun zaten harika.Birde RPG ye yeni başlayacaklar için mükemmel

Valla ilk defa RPG oynamama rağmen hiç zorlamadı.Öyle mükemmel bir ingilizce de gerekmiyor. Ama hikayeyi anlama açısından lazım olabilir.Karışık değil.Şimdi oturdum ejder dili öğreniyorum

• quote:

quote:

quote:

Valla ilk defa RPG oynamama rağmen hiç zorlamadı.Öyle mükemmel bir ingilizce de gerekmiyor. Ama hikayeyi anlama açısından lazım olabilir.Karışık değil.Şimdi oturdum ejder dili öğreniyorum

hocam ejder dili ne oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elf dili gibi fantastik bir dil.Skyrimde yapıldı.Öyle 3-5 kelime falan biliyorum. Lok Rinik Pruzah Hava çok güzel demek mesela :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elf dili gibi fantastik bir dil.Skyrimde yapıldı.Öyle 3-5 kelime falan biliyorum. Lok Rinik Pruzah Hava çok güzel demek mesela :)

oha yani bir de ayrı dil mi öğreneceğiz oyunu oynaka için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.