Şimdi Ara

RPG Oyun önerisi arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Oyunlarımın çoğunu bitirdim ve bu aralar biraz oyun sıkıntısı çekiyorum. BF4'te 95 rank oldum, gına geldi artık fps yüzü görmek istemiyorum. Casual oyunlar da 1-2 saatten sonra sıkıyor. Diablo'yu birkaç kez bitirdikten sonra onu da bir kenara bıraktım. Bir ara reaper of souls alırsam geri dönerim belki bilemiyorum.
    Şimdilik oynamak istediğim tür medieval rpg tarzı. Warband gibi olabilir, war of the roses gibi olabilir, chivalry gibi olabilir. Hatta bir istisna olarak aradığım türü biraz daha genişleteyim hand of fate tarzı frp sayılabilecek türden oyunlar biliyorsanız onlar da çok güzel olur. Strateji türünü pek sevmiyorum. Medieval rpg dışındaki türlerden mesela oblivion ve skyrim'i modlarla tekrar tekrar bitirmiştim o kalitede bir yapım biliyorsanız çok güzel olur. AC serisinin 3'ten sonra hiçbir oyununu almadım seriyi mahvettiklerini düşünüyorum.
    Bahsettiğim şekilde oyun önerilerinde bulunursanız çok güzel olur. Shadow of mordor'u geçen g2a'de 12 dolara gördüm almadım neden bilmiyorum kendini tekrar ediyor şeklinde yorumlar falan çok, emin olamadım. Dark souls 2'yi de 3-4 saat oynayıp sıkıldım ondan da. Evet, neler önerirsiniz?

• dragon age inquisition
  • Teşekkürler biraz videolarına falan bakayım
  • deus ex fps tarzı ama oyun tamamen senin elinde bir göreve nerden nasıl gideceğin kimin ölüp kalacağını sen belirliyorsun
    dragon age origisin ve inqusition(sakın 2. oyunu oynama)
    fallout new vegas skyrim tarzında post-apokaliptik bir oyun modlar ile çok güzel oluyor
    eski filan demez isen icewind dale serisi
    kingdoms alamur of reconking
    mass effect serisi
    star wars kotor serisi
    south park stick of truht pek rpg sayılmaz ama oyunun işleyiş biçimi ve espirileri üst düzey
    torchligt serisi diablo gibi ama diablo değil
    witcher 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

deus ex fps tarzı ama oyun tamamen senin elinde bir göreve nerden nasıl gideceğin kimin ölüp kalacağını sen belirliyorsun
    dragon age origisin ve inqusition(sakın 2. oyunu oynama)
    fallout new vegas skyrim tarzında post-apokaliptik bir oyun modlar ile çok güzel oluyor
    eski filan demez isen icewind dale serisi
    kingdoms alamur of reconking
    mass effect serisi
    star wars kotor serisi
    south park stick of truht pek rpg sayılmaz ama oyunun işleyiş biçimi ve espirileri üst düzey
    torchligt serisi diablo gibi ama diablo değil
    witcher 2

Deus Ex Human Revolution'ı epeyce oynamıştım sıkmıştı. Dragon Age serisi ilgimi çekti güzele benziyor. Fallout New Vegas olabilir hatırlattığınız iyi oldu bir arkadaş steam'de hediye etmişti ama hiç bakmamıştım ona bakabilirim. Icewind dale pek ilgimi çekmedi tür olarak açıkçası. Yani eskiliğinden değil, eski oyunları çok severim ama pek ilgimi çekmeyi başaramadı biraz baktım da.
    Kingdoms of Alamur Reckoning'i duymuştum önceden, biraz videolarını izledim falan ama çok uzun süre oynayabileceğim bir oyun gibi gelmedi.
    Mass Effect serisi güzel öneri çok teşekkürler ME3 çıktığında heveslenmiştim ama sonra vazgeçmiştim onu düşünebilirim
    Kotor da pek ilgimi çekmeyi başaramadı, önceden swtor oynamıştım bir süre, star wars oyunlarının bana göre olmadığını anladım artık
    Stick of truth'u da oynamıştım epey ilerledikten sonra ne oldu bilmiyorum epeydir oynamadım
    Torchlight'ların ikisini de bitirdim birkaç kez
    Witcher 1'i bitirdim 2'yi de 40 saat falan oynayıp bıraktım

Öneriler için teşekkürler mass effect'lere ve dragon age'lere bakacağım

• Fallout 3. NV önerisi verilmiş zaten

Birde eğer grafik hastası değilsen Elder Scrolls Morrowind. Oblivion ve Skyrim'den bahsetmişsin ama asıl oyundan bahsetmemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Fallout 3. NV önerisi verilmiş zaten

Birde eğer grafik hastası değilsen Elder Scrolls Morrowind. Oblivion ve Skyrim'den bahsetmişsin ama asıl oyundan bahsetmemişsin.

Teşekkürler, morrowind a bir ara bakacağım. Grafik takıntım yok oyunun atmosferi önemli benim için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabırlı biriysen Dark Souls atmosfer, hikaye ve oyun mekaniği açısından oldukça başarılıdır, tavsiye ederim. Beğenirsen Dark Souls II'den devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Sabırlı biriysen Dark Souls atmosfer, hikaye ve oyun mekaniği açısından oldukça başarılıdır, tavsiye ederim. Beğenirsen Dark Souls II'den devam edersin.

Dark souls 2 oynadığımı belirtmiştim, oyun gerçekten güzel ve aslında tam aradığım türden bir oyun olabilirdi ancak neden bilmiyorum 1 saat oynadıktan sonra fazlasıyla sıkmaya başladı. 3-4 saatte toplam 3 kez öldüm bu yeni başlayan biri için ortalama bir durum sanırım. Ama gerçekten sıkıcı geldi, tam kesin bir görev olmayışı ve beni öylece ne yapacağımı bilmeden bırakması etrafta boş boş dolaşmama sebep oldu bu da beni epeyce sıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.