Şimdi Ara

RP DEN ANLAYAN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya rp yapmak istiyorum rp den anlayan bi arkadaş bana öğretebilirmi? sitem animerpg.topic-zone.com (gerçi beni beğenmessinizbeni beğensenizde siteyi beğenmessiniz)

• rp yazı rpg görüntülü oyun diyemezsin. Bunu söylersen herkes rpg nin güzel olduğunu düşnüp yanılır. Rp insanın hayalgücünü sınırlayabileceği yere kadar herşeyi hayal edebileceği dünyadır , ama rpg kısıtlı bir yerde adımlarını attığın bir dünyadır...

Nothing...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

rp yazı rpg görüntülü oyun diyemezsin. Bunu söylersen herkes rpg nin güzel olduğunu düşnüp yanılır. Rp insanın hayalgücünü sınırlayabileceği yere kadar herşeyi hayal edebileceği dünyadır , ama rpg kısıtlı bir yerde adımlarını attığın bir dünyadır...

süper anlatmış ;) +1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 13 Ekim 2007; 23:56:01 >

Nothing...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salep'den Anlayanlar Bir Baksın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben forum konusunda değil rp konusnda yardım istedim

rp yazı rpg görüntülü oyun diyemezsin. Bunu söylersen herkes rpg nin güzel olduğunu düşnüp yanılır. Rp insanın hayalgücünü sınırlayabileceği yere kadar herşeyi hayal edebileceği dünyadır , ama rpg kısıtlı bir yerde adımlarını attığın bir dünyadır...

Çok saçma anlatmışsın.

quote:

Role Playing Game.. Yani Rol Oyunları. Bu sihirli dünya, gerçek dünyayı içinde barındırıyor. Konular, gerçek yaşamda olabilecek ya da olmaya yakın olabileceği gibi bilim-kurgu da olabilir. Önemli olan bir hikayenin anlatılması. Evet her oyunda bir hikaye anlatılır ama RPG'lerde konu aslında oyundur. Tabi siz bu puzzlenin parçalarını tamamlarken kötülerle iyilerin savaşını da vermeniz gerekir.

RPG Oyunlarının hikayeden oluşması, kimi zaman bir kerelik oyunlar olarak değerlendirilmesine yol açar. Evet belki oyunu tamamladığınızda ve hikayenin sonuna ulaştığınızda oyunu tekrar oynamak istemezsiniz ama RPG'lerin özelliği aynı zamanda kolay hazırlanabilir olmasıdır. Evet sizlerde RPG hazırlayabilirsiniz.

Ultima Online'yi ayırmamız gerekir. O başlı başına farklı bir oyun. Olaylar birbirini takip eder. Yaşar ya da ölürsünüz. Oyunun kaderi oyuncunun elindedir ve bu şekilde olan RPG ve FRP'ler her zaman daha çok sürükleyicidir. Şu an Ultima Online yaklaşık 150 milyon insan tarafından bilinmekte ve oynanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trible -- 14 Ekim 2007; 19:26:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Trible

quote:

Çok saçma anlatmışsın.

Role Playing Game.. Yani Rol Oyunları. Bu sihirli dünya, gerçek dünyayı içinde barındırıyor. Konular, gerçek yaşamda olabilecek ya da olmaya yakın olabileceği gibi bilim-kurgu da olabilir. Önemli olan bir hikayenin anlatılması. Evet her oyunda bir hikaye anlatılır ama RPG'lerde konu aslında oyundur. Tabi siz bu puzzlenin parçalarını tamamlarken kötülerle iyilerin savaşını da vermeniz gerekir.

RPG Oyunlarının hikayeden oluşması, kimi zaman bir kerelik oyunlar olarak değerlendirilmesine yol açar. Evet belki oyunu tamamladığınızda ve hikayenin sonuna ulaştığınızda oyunu tekrar oynamak istemezsiniz ama RPG'lerin özelliği aynı zamanda kolay hazırlanabilir olmasıdır. Evet sizlerde RPG hazırlayabilirsiniz.

Ultima Online'yi ayırmamız gerekir. O başlı başına farklı bir oyun. Olaylar birbirini takip eder. Yaşar ya da ölürsünüz. Oyunun kaderi oyuncunun elindedir ve bu şekilde olan RPG ve FRP'ler her zaman daha çok sürükleyicidir. Şu an Ultima Online yaklaşık 150 milyon insan tarafından bilinmekte ve oynanmaktadır.

Asıl senin aldığın kaynak saçma anlatmış. Bütün rp ve frpler kötülerle iyilerin savaşı değildir. Ayrıca arkadaşın sitesindekini yorumladım ben. RPG oyun dediğin zaman görüntüye dönmek zorundadır.Frp ve Rp ler sadece konuşarak ve hayal dünyasında yapılır. Bunu net dünyasından yaparsanda yazılarak yapılır. Ayrıca bende rp konusunda yardım ettim...

Nothing...

• 1,5 Yıllık Bir Rp Yapan Biri Olarak :

Rp'nin açılımı Role Play..RP Forumlarında Rol Yaparsın.Kendine bir karakter yaratıp örneğin Harry Potter sitelerinde İng. isimler kullanarak üye olacaksın.Jack Wiltord gibi..Diğer insanlarla rp yapmak eğlencelidir ve sınırı yoktur.Gerçek hayattaki gibi merhaba,nasılsın? diyorsun.RP Üçüncü Kişi Gözünden Yazılır Yani :

Jack Wiltord çimenliklerde dolaşırken June'u gördü ve hemen yanına koştu.Yüzündeki belirginleşmiş gülümseme sözlerinden bile daha çok şey anlatıyordu.

Böyle ama asla Online yani karşısındaki cevap verebilecekse karşısındakinin ne yaptığını asla yazamassın.Kendinle ilgili sadece.June de buna güldü falan asla yazamazsın.Kendin kendi halini,yaptıklarını yazabilirsin.Bunlar daha başları aylar geçerken daha da gelişeceksin zaten.Profesyönel bir forumda çok iyi rp'lere adım atman dileğiyle..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kaanca

1,5 Yıllık Bir Rp Yapan Biri Olarak :

Rp'nin açılımı Role Play..RP Forumlarında Rol Yaparsın.Kendine bir karakter yaratıp örneğin Harry Potter sitelerinde İng. isimler kullanarak üye olacaksın.Jack Wiltord gibi..Diğer insanlarla rp yapmak eğlencelidir ve sınırı yoktur.Gerçek hayattaki gibi merhaba,nasılsın? diyorsun.RP Üçüncü Kişi Gözünden Yazılır Yani :

Jack Wiltord çimenliklerde dolaşırken June'u gördü ve hemen yanına koştu.Yüzündeki belirginleşmiş gülümseme sözlerinden bile daha çok şey anlatıyordu.

Böyle ama asla Online yani karşısındaki cevap verebilecekse karşısındakinin ne yaptığını asla yazamassın.Kendinle ilgili sadece.June de buna güldü falan asla yazamazsın.Kendin kendi halini,yaptıklarını yazabilirsin.Bunlar daha başları aylar geçerken daha da gelişeceksin zaten.Profesyönel bir forumda çok iyi rp'lere adım atman dileğiyle..

Rp konusunda benim gibi düşünen biri bulduğum için sevinçliyim. Sizin gibi kişileri msnde görüp frp oynatmak isterim aslında...

Nothing...

• RP falan kendi çapımda bilirim ancak benim bildiğim olay şudur ki;

RP - rol yapma

RPG - rol yaptıgın dünyadır.

Orjinalden alıntı: Trible

RP falan kendi çapımda bilirim ancak benim bildiğim olay şudur ki;

RP - rol yapma

RPG - rol yaptıgın dünyadır.

FRP = İki Türünde Kökü.
    RP = RPG nin kök hali. FRP den farkı çok ayrıntılı unsur içermemesi
    RPG = insanların görüntülü oyun sevdası + FRP unsurları ( stat + feat gibi )

Nothing...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emercy

bu arada sizde annenizin karnından rp yapamayı çok iyi bilerek doğmadınız size birileri anlattı ama nedense bana kimse anlatmıyor

bana kimse anlatmadı deneye deneye boza boza öğrendik ve böle olduk

alperxp'nin anlattığı çok güzel ilk başlayanlar knight online fln oynuosa hep rpgyi onları bilio çok kişiyle karşılaştım öle ;)

diğer anlatımlarda güzel ;)
  • ben o yalnış anlatıyo demedim ve yanlış a nlatmayan kişiye tanlış anlatıyo da demem kanıtı varsa ancak senin yazdığın "süper anlatmış ;) +1907 " yazısı bana post kasma gibi geliyor bişi söylicek sen kelimelerle anlat şekillerle değil
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.