Şimdi Ara

RP Alım problemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
3
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayda, daha 1 saat önce Cep-T Paracard aldım, şimdi alışveriş yapamayacak mıyım ?
  • ^sen bi dene belki sende olur,hiç sanmıyorum ama,denersen de bildir sonucu
  • Dene bi
  • We apologize, but our store has encountered an error. Please contact us athttp://support.leagueoflegends.com/ for additional support.
  • Hoşgeldin aramıza
  • Şimdi durum nedir, 23 Mayıs'ta düzelecek miymiş yoksa kesin değil mi o da? Sırf rp çekmek için aldım kartı.
  • umarım 23'ünde düzelir,bundle kaçırmadım daha o yuzden fazla uyuz olmuş sayılmam (abyssal nautilus ve frost ezreal alamadıgım için çok uyuz oldum ayrı mesele)

maalesef kesin değil

sanırım duayen00'a gelen mesajın aynı bana gelicek ve avucumuzu yalicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 20 Mayıs 2012; 17:56:02 >
  • ben de ticket attım 1 saat önce. bekleyeceğiz
  • Diğer hesabıma Rp almayı denedim fakat aynı sorunu yaşadım. Gelde küfür etme çıldırıcam kaç gündür ya !
  • Geçen hafta aldım RP için olaya bak.
  • Hayla haber yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok
  • hala aynı
  • Bu ne biçim bir rezilliktir ya.
  • acaba şununla mı bağlantılı diyorum

https://support.leagueoflegends.com/entries/21411727-direct-debit-payment-method-general-information

debit'i yeniden açmışlar,sanmıyorum ama bu sırada problem olmuş olabilir,haber 7 mayıs ama şimdilik hollandayı ekledik almanya ve avusturyayı eklicez diyor
  • 7 Mayıs'tan sonra Rp almıştım zannetmiyorum onunla ilgili sorun olduğunu. Bence sorun Garanti ve Riot arasında olabilir.
  • bence riotta,adam garanti olmayan kredi kartıylada alamamış sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 21 Mayıs 2012; 19:18:03 >
  • Ben aynı kartla başka sitedende alışveriş yapamadım.. Çözmüyolarda abi kaç gündür çıldırıcam yav.
  • bu da geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedRawTR

Arkadaslar bekleyin birşey yapmayın bı süre sonra düzelecek biliyorum B'n dahi herkes kafayı yiyiyor ama yapacak birşey yok 1 2 hafta daha bekliyelim

ben yazması çok mu zor da e yerine ' yazıyorsun? Söyleyeyim de öyle yazınca hiç havalı olmuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.