Şimdi Ara

Rowenta silence force kullanların yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
22.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce Philips 9170 mi yoksa 9256/9262 mi diye forumda araştırıyordum. Güçlü bir makine aradığım için bu iki makineyi bir satış noktasında beğenmiştim, ancak karasız kalmıştım. Forumdan da ne olumlu ne olumsuz yorum alma çansım olmadı. Bu arada rowenta nın silece force eco (yurtdışında intelligence diye de anılıyor) modeline takıldım. Hepa 13 filtre olması ve en önemlisi turbo başlıklı olması beni ona yönlendirdi. Fakat süpürge satan sitelerde (özellikle HB) philips ile ilgili çok sayıda yoruma rastlamama rağmen, rowenta gibi bir markanın yorumlarının az olduğunu gördüm ve buda beni düşündürdü. Eco modelinin emiş güçünü satış noktasında denedim ve silence force eco ile aynı gibi geldi bana. (Bu kıyaslamayı yapmamın nedeni silence force un 2200 watt olması ve silence force eco nun 1400 watt olması ama 2200 watt gücünde çalıştığı iddiası)

Şimdi teknik olarak baktığımda emiş gücü, eco olmayanla ve hatta philipslere aynı (yada çok yakın). Econun turbo fırçası olması benim için büyük bir artı. Rowentaların hepa 13 filtresi de servise sorduğumda 23 tl dendi. Philipsin hepa 13 leri için forumda 60 tl civarı deniyor ama bizzat sormuş değilim. Ama rowenranın hepsası da philips gibi 3 -4 defa yıkanabiliyor mu onu da bilmiyorum.

Sonuç olarak dediğim gibi rowentanın internet satış sitelerinde yorumlarının az olması benim kafamı karıştırdı (HB sitesi özellikle). O nedenle tüm silence force kullanıcılarının yorumlarını alabilirsen çok sevinirim. Hangi modeli kullandığınıız da yazarsanız sevinirim. (rowentanın üçgen ucuna alışmanın zor oluğu yorumlarını okudum, ama benim için üçgen uc bir sorun değil, öenmli olan diğer yorumlar)

Şimdiden teşekkürler

• Hiç yorum olmaması henüz daha bir gün geçmesinden mi yoksa bu süpürgeyi gerçekten kullananların az olmasından mı. Bu arada salı günü bu süpürgeye 450 tl ye düşüren Tefal bayi dün 540 tl ye düşüyor diyor. Öyle fiyat vermemişler MİŞ. Belliki o gün başka bir süpürgeyi hesaplamış. O gün gerçek fiyatını bilmeden sormuştum, bilseydim o gün alırdım :)
  • Kullanıcı yorumu yok hala.. Bu arada silence force eco yu denediğim yerde, makineyi çalıştırdığımda yanık motor kokusu gibi bir koku geldi. İki defa (3 gün aralıkla) denedim ve o koku dikkatimi çekti. Silence force nin diğer derlerinde böyle bir koku farkeden var mı? Eğer bu koku kronik ise bu makineyi almayı kesinlikle kafamdan çıkaracağım. Yok mu acaba bu yazıyı okuyan silence force yanık koku ile karşılaşan rowenta teknik servisi?
  • merhaba,

süpürgemarket olarak dh 'deki arkadaşların elektrikli süpürgeler ve aksesuarları hakkındaki yorumlarını okuyoruz. Rowenta Silence Force, özellikle sessiz özelliği konusunda reklamı çok iyi yapılmış bir süpürgedir ve bu nedenle çok fazla miktarda satılmıştır. Bunun en net belirtisi Silence Force modeline uygun toz torbasının web sitemizdeki en çok satan modeller arasında yer almasıdır. Bu kadart çok satmış bir süpürge için pek fazla bir yorum görmediyseniz eğer bunun, insanların genel olarak elektrikli süpürgelerinden memnun olduklarını gösterdiğini düşünmekteyiz.
  • merhaba.yorumları yeni okudum,ve sırf cevap yazabilmek için üye oldum. yaklaşık 4 yıldır rowenta silence force (kırmızı renkteki) kullanıyorum.makinamdan inanılmaz memnunum,ve evime kim gelip makinamı çalıştırsa, kendi evine de aynısından alıyor. emiş gücü, etrafımda gördüklerimin içinde en iyisi.birkaç yerde de üçgen başın kullanışsız olduğunu okudum.hiç katılmıyorum.o üçgen başlığın ucunda da çekim alanı var,ve bu sayede bütün köşelerdeki tozları daha iyi alabiliyorsunuz. umarım bu mesajım, cevap bekleyen ulaşıp işine yarar.iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olive1

merhaba.yorumları yeni okudum,ve sırf cevap yazabilmek için üye oldum. yaklaşık 4 yıldır rowenta silence force (kırmızı renkteki) kullanıyorum.makinamdan inanılmaz memnunum,ve evime kim gelip makinamı çalıştırsa, kendi evine de aynısından alıyor. emiş gücü, etrafımda gördüklerimin içinde en iyisi.birkaç yerde de üçgen başın kullanışsız olduğunu okudum.hiç katılmıyorum.o üçgen başlığın ucunda da çekim alanı var,ve bu sayede bütün köşelerdeki tozları daha iyi alabiliyorsunuz. umarım bu mesajım, cevap bekleyen ulaşıp işine yarar.iyi günler dilerim.

Msji yazdin sanieim bir daha foruma ugramadibiz hocam.dh sicak firsatlara bekleriz orasi halay gibi girdin mi cikamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rowenta kadar kötü elektrik süpürgesi görmedim. 2 yıl önce aldım 3 kere kullanmadım. Sonra kaldırdık bir kenara. Adamlara sordum çekiş gücü çok kötü diye 1000 TL'den fazla para vermiştim. Sessiz diye. Meğer alet gerçekten sessiz çünkü çalışmıyor. Soruya yanıt ise yok. Asla almayın. İsteyene yarı fiyatına satabilirim. Rowenta Silent modeli, mavi renkli ve bütün teçhizatı ile beraber. Dediğim gibi 3 kere kullanmadım. Sonra dyson aldım. Elektrik süpürgesi alınacaksa Dyson. gerisi hikaye. Bir kere alın. Ev temizliği en önemli şey. Aptal telefonlara 5 bin TL vereceğinize Dyson alın. Yurtdışında İntelligence diye anılan firmadır. Çünkü insanları kandırıp parayı götürüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursel gorgulu

Rowenta kadar kötü elektrik süpürgesi görmedim. 2 yıl önce aldım 3 kere kullanmadım. Sonra kaldırdık bir kenara. Adamlara sordum çekiş gücü çok kötü diye 1000 TL'den fazla para vermiştim. Sessiz diye. Meğer alet gerçekten sessiz çünkü çalışmıyor. Soruya yanıt ise yok. Asla almayın. İsteyene yarı fiyatına satabilirim. Rowenta Silent modeli, mavi renkli ve bütün teçhizatı ile beraber. Dediğim gibi 3 kere kullanmadım. Sonra dyson aldım. Elektrik süpürgesi alınacaksa Dyson. gerisi hikaye. Bir kere alın. Ev temizliği en önemli şey. Aptal telefonlara 5 bin TL vereceğinize Dyson alın. Yurtdışında İntelligence diye anılan firmadır. Çünkü insanları kandırıp parayı götürüyorlar.
    7 yıl önceki konuya cevap yazılıyor. Üstelik tek mesaj da bu. Belli ki dyson bayisi yada çalışanı diye düşünmeyen yoktur.

Bu arada o kadar tutarsız bir yorum yazılmış ki...
    iki kere kullandık, kenara koyduk: Satıcı ilgilenmedi ise servis var. O da yoksa tüketici hakları var. kaldı ki ben denedim Rowentayı, şahane emiş gücü vardı. Ama 7 yıl önce de yazdığım konular nedeniyle tereddüte düştüm ve almadım. Ama alan bir arkadaşım var ve çok memnun.

3-5 kuruş için insanları yanlış yönlendirmeyin ve markaların yatırımları ile oynamayın. Ayıp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.