Şimdi Ara

Row Refresh Cycle Time sorusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde Gigabyte EX 58-UD5 Anakart,Core i7 920 işlemci ve 2x2 gb Mushkin DDR3 1600 Mhz ram kullanıyorum.Ramler aşağıdaki resimdeki değerlerde çalışıyor.1600 Mhz'ye göre CL ve diğer değerlerim gayet iyi fakat bu Row Refresh Cycle Time değerini(88 clocks) tam olarak yorumlayamadım,daha doğrusu hiç bir fikrim yok:))

88 Clocks değeri fazla mı,az mı,yoksa gayet normal mi?Ve bu değere Bios'tan elle müdahale edebiliyormuyuz?

Bu arada Core i7 sistem kullananlar kendi CPU-Z değerlerini burda paylaşırsa belki bir fikrimiz oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 2 Aralık 2009; 23:29:16 >

• Biostan ram gelişmiş seçeneklerden 88 olan değeri 60 yaptım sistem yine de açıldı.Memtest ile 30 dakika test ettim herhangi bir sorun yok.Fakat halen bu değer tam olarak nedir ve hangi değerler iyidir bilemiyorum:)

• 2 yıl geçmiş konunun üzerinden, bende şimdi merak ediyorum bunun ne olduğunu...Bilen arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

Biostan ram gelişmiş seçeneklerden 88 olan değeri 60 yaptım sistem yine de açıldı.Memtest ile 30 dakika test ettim herhangi bir sorun yok.Fakat halen bu değer tam olarak nedir ve hangi değerler iyidir bilemiyorum:)

2 yıl geçmiş konunun üzerinden, bende şimdi merak ediyorum bunun ne olduğunu...Bilen arkadaşlar var mı?
  • acıkca bende merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.