Şimdi Ara

Rover 200 Sİ modeli hakkında bilgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle Rover'ı bilmeyen, dış görünüşüne bakıp bir b.ka benzetemeyen adamlarla ışıkta falan yanyana gelip ışık sarıdan yeşile döndüğünde ben rover'ımla uzarken dikiz aynamda arkadan tozumu yutmakla meşgul olan baba parası yiyen züppenin suratındaki dumursal ifadeyi görmek isterdim.

Orijinalden alıntı: aya

orta şekerli güç mü? üretim yılları 95-98 civarı. o dönemde kaç tane 1.6 hacimli 110 beygirlik arabalr vardı? kaç tane 2.0turbo 200 bg motorlu araba vardı? kaç tane değişken subap zamanlasından 145 beygir çıkaran firma vardı?

1.6 Enjeksiyonlu Corolla'lar vardı hocam o yıllarda. 114 HP Saygılar.

Orijinalden alıntı: erhaninho_cArsi

quote:

Orijinalden alıntı: aya

orta şekerli güç mü? üretim yılları 95-98 civarı. o dönemde kaç tane 1.6 hacimli 110 beygirlik arabalr vardı? kaç tane 2.0turbo 200 bg motorlu araba vardı? kaç tane değişken subap zamanlasından 145 beygir çıkaran firma vardı?

1.6 Enjeksiyonlu Corolla'lar vardı hocam o yıllarda. 114 HP Saygılar.

biz bu meseleyi yukarıda konuşup çözüme kavuşturduk zaten... saygı bizden...
  • arkadaşlar öncelikle selamlar herkese.. :) 10 yıldır rover 200 kullanıcısıyım.. 1.6 motor 111 hp lik bi araçtır.. 99 model.. arkadaşlar bu aracı binen bilir öncelikle bunu diyim.. kawramasını ivmelenmesini hisseden anlar.. 111 beygirlik gücün seni nası fırlattığını kullanan anlar.. araca binmiyen araç hakkında sağdan soldan dedikodularla gelip buraya yazanları dinlemeyin derm.. birincisi aracın yedek parça bulunmuyor diye birşey yok.. bn bursada oturuorm we sanayisinde servisi war.. bnm arabam 99 model we 80 bin de.. şimdiye kadar hiç bi şekilde ciddi bi sorun çıkartmadı.. şunuda söliyim aracın sorun çıkartması sürücünün onun kullanışına görede değişir.. bu araçların ikinci elleride bi opel, ford, bmw, seat.. vs. bunun gibi bi çok arabanın ikinci eli gibi satılmaktadır.. parçası pahalıdır belki ewt ama bi ford kadar bi bmw kdr bi opel kadar belki ztn kaliteli bi araç istiyosanızda paraya brz kıymalısınız derm.. bu araç içinde kesnlikle değer.. ve şunuda unutmıyalım ki 99 yılında rover 200 lerde we dier 400,420,600,620,800,820,827, MG-ZR , MG-ZS , MG-ZT , MG-SV.. vs. gibi modellerinde o yıllarda orjinalinde bulunan.. sunroff, airbag, otomatik camlar, çelik jant ve günümüzdeki araba tasarımlarıyla hala daha yarışan bi tasarım, iç tasarım ve ön paneldeki ahşap işlemeler ve konforla birleşen bir motor gücü.. ozmn ki opeller, fordlar vs. gibi araba markalarının bir çoğunda böle özellikler yoktu.. rover modelleri (200 modeli) ta o yıllarda 1.6 motor ve 111 hp koymuşlar bundan 10 yıl önce şu yıllarda daha araçlara yeni yeni bu beygire yükseltiolar.. aslında rover 10 yıl öncesinde bgnkü araçlarla yarışıodu.. ve eğer fabrika sıfır satımında üretimindeki sıkıntıları yaşamasaydı.. şuan nederecede olurdu bi düşünün.. ki 25,45,75 model yuwarlak farlı modellerindeki tasarımlarıda görüosunuz.. bilmem anlata bildm mi arkadaşlar durum böyle?? yakıta gelince şehir içi 270 şehirler arası 250 yakan bi araçtır net olarak söyliyebilirm 10 yıllık rover200 1.6 motor 111 hp kullanan biri olarak.. ve beni bir kere yolda bırakmamış bir araçtır.. şunuda tekrar belirtiyim.. bu aracın yedek parça ve ikinci el satım ın da söylenenler gibi abartı bi şekilde bir sıkıntısı kesinlikle yoktur arkadaşlar lütfen gözünüz korkmasın.. alın binin we gaza bir dokunun sadece bunu sölüorm.. herkese saygılar..

ROVER KULLANMAK Bİ AYRICALIKTIR!!

Rover 200 Sİ modeli hakkında bilgi

• ARKADASLAR MRB BENDE 99 ROVER 200 Sİ HATBACK ARAÇ VAR RESMINI ATIP REKLAMINI YAPSAM BI SORUN TESKIL EDERMI YANLIS BI YERDE DEILIMDRI UMARIM SAYGILAR
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.