Şimdi Ara

Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.. Aranıza yeni katıldım. Geçen günlerde bursadan bir köpek çiftliğinden aldığım ve bana halk dilinde macar normalde ise yerli üretim olmayan rotweiler denilen bir kuçu aldım. Yalnız tereddütte kaldım bana 50 günlük denildi yalnız 30 35 günlük gibi.. Dişleri çıkmış cılızmı yada yerli rotweilermı bilemedim. Resmine bakarak bana yardım edermisiniz? Özellikle rotweiler besleyen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Koca kafa ve küt burunlu olmasını istiyordum. Ve kısa boylu.. Teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheav -- 12 Ekim 2014; 20:54:00 >







  • Köpek Rottweiler evet,kırma değil.Yalnız "Macar" diye bir Rottweiler türü yoktur,tek bir Rottweiler türü vardır o da "Alman Rottweiler"dir.Yok koca kafa küt burun macar rottweiler gibi şeyler halkın uydurmasıdır,Rottweiler ırk standartları gereği zaten koca kafa ve küt burunlu olur.Köpeğiniz 30 günlük değil,50-60 günlük vardır fakat biraz cılız ve korkak gibi geldi bana.Hangi çiftlikten,ne kadara aldınız?
  • Facebookta kopektc dediğinizde çıkar. Çok ürkekti çünkü ilk günüydü uzun yoldan gelmişti. Ben küt burunlu ve geniş yüz hatlı bir yavru bekliyordum. Aldığım yer sabretmemi söyledi yalnız bana sanki av köpeği nidası verdi. Yada ilk defa besliyor olunca ve yavru ve cılız kalınca o hissi uyandırdı.
  • metheav M kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız,nerede oturuyorsunuz?
  • Çok ürkekti çünkü ilk günüydü uzun yoldan gelmişti. Ben küt burunlu ve geniş yüz hatlı bir yavru bekliyordum. Aldığım yer sabretmemi söyledi yalnız bana sanki av köpeği nidası verdi. Yada ilk defa besliyor olunca ve yavru ve cılız kalınca o hissi uyandırdı. Sizce tam olarak istediğim gibi olucakmı öylemi yollamışlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheav -- 12 Ekim 2014; 23:36:58 >
  • metheav M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz özelliklere sahip bir yavrunun fotoğrafını atabilir misiniz?Eğer böyle bir şey istiyorsanız maalesef sizi kandırmışlar ;

     Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim.
  • Bana bekle denildi yalnız değişeceğini ümit etmiyorum. Bildiğimiz yerli rotweiler. Tabi bir canlı sonuçta elimden geleni yapıcağım ancak hiçkimseye çiftliklerden köpek almasını önermiyorum. Kendiniz görerek almıyacaksanız almayın daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metheav -- 13 Ekim 2014; 20:01:34 >
  • Bende Rottweiler- Çoban Köpeği(sanırım) kırması var. Senin ki kırma olsaydı benim köpeğe benzerdi ama pek benzemiyor safkan olabilir de olmayabilir de ama büyüsün 1-2 aya belli eder.
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Köpek zaten safkan fakat kişinin belirttiği gibi bir köpek göndermemişler,küçük kafalı ve cılız bir şey göndermişler,eğer benim gösterdiğim fotoğraftaki gibi olsaydı zaten büyüdüğünde de koca kafalı olurdu fakat sanmıyorum bunun büyüdüğünde koca kafalı olacağını.O yüzden eğer bir köpek almak istiyorsanız mutlaka anne altından ve görerek almalısınız.
  • metheav M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sitede link verdiğiniz resimler görünmüyor nasıl görebilirim?

    yardımcı olursanız sevinirim.
  • İyi günler bende bir rot aldım cinsinden emin değilim yardımcı olaursanız sevinirim Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim. Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim. Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim. Rotweiler aldım yalnız orjinalmi bilemedim.




  • orjinal derken ? kopek yasıyor kalbi atıyor orjinaldir heralde yumurtadan falan tüp bebeklerde orjinal soru kırmamı değilmş annesini babasını gordun mu onun annesini babasını gordun mu muhim konu bu kopeklerde anne baba gibi bizler gibi kalıtımsal ozellikleri nakleder niye babası sampıyon annesi guzellık birincisi gibi unvanlarla kopek satışları olur ? yavruyken anlaması zor burnu uzundur cene kısmı yanı buyugunce yerıne oturur fifi kopeği (terrier de istersen) rot diye satanlar var kuyrugunu kestirmiş macar sanmıs oda sonra sokağa salmış (: dikkat etmek lazım genini muhakkak tasıyor ki rengi vs kafası benziyor gosteriş meraklısı değil isen bence besle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.