Şimdi Ara

Rottweiler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündüz saatlerinde yavru 2 aylık bi rottweiler edindim.Biraz salgırgan kendisini sevdiriyo ama elimi kapmak istiyo.Kıramıyorum kızmaya kıyamıyorum ama dedem tecrübeli olduğu için direk bağrıyo ve köpek süt dökmüş kediye dönüyo.Ben nasıl alışabilirim bu köpeğe?İlerde büyüdüğü zaman sıkıntı yaratır mı? Terasta bakıyoruz bağladık ipini koparmadığı sürece kimseye zarar veremez.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekkürler

• Profcrash kullanıcısına yanıt
    kapmak istemesinin sebebi yalamaktır en fazla elini biraz ağzında gezdirir çıkarır canını yaktıgında sesini yükseltmen biraz sert bakman yeterli olur ona yanlış bişey yaptıgını bu şekilde ögretebilirsin
    yavruyken çok hareketli olur haberin olsun tepene zıplar durur ve köpeği asla bağlı bırakma rottweiler sürekli bağlı bulunduğu alanı sahiplenir yavruyken pek sorun olmaz ama illerde sorun yaratır bağlı bulunduğu alana başkalarını yaklaştırmamaya başlar alıştırma o şekilde bence, hareket edebileceği alan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 24 Mayıs 2014; 2:46:02 >
  • Eğer ona kızmaya kıyamayıp her istediğini yaparsan önüne gelene saldırır. Onu her istediğini yapmaya zorlamalısın. Örneğin tasmayla gezdirirken senin istemediğin bir yöne giderse yada olduğu yerde durursa tasmasından çeke çeke götürmen lazım istediğin yere. Evdede istemediğin birşey yaptığında istediğini yapmaya zorlamalısın. Böylelikle seni efendisi olarak görür ve sözünden çıkmaz. Sen böyle bakmaya devam edersen ona her istediğini yaptırır sana, sokaktada kendi afasına göre gezip istediğine saldırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.