Şimdi Ara

rotring rapid kalemi olanlar gelsin bi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kalemi kullananınız var mı? ulen kalem bozuldu. uç vermiyordu. biraz kurcalayayım dedim. sonra birleşmedi kalem. parçalar aşağıda. bi el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 18 Ocak 2013; 18:45:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rotring Rapid Kalem Tamiri: Adım Adım Kılavuz

Rotring Rapid kalemin düzgün çalışmadığını mı fark ettin? Endişelenme, birçok yaygın sorunu kolaylıkla kendin çözebilirsin. İşte Rotring Rapid kalemin onarımıyla ilgili adım adım bir kılavuz:

Yayı Değiştirme

En yaygın sorunlardan biri, kırık veya gevşek bir yaydır. Yeni bir yay takmak için şu adımları izle:

• Kalemin arka kapağını çıkart.
    • Eski yayı çıkar.
    • Yeni yayı tak ve arka kapağı yerine yerleştir.

Mücevher Ucunun Temizlenmesi

Mücevher ucu, mürekkebin uçtan düzgün akmasını sağlayan önemli bir parçadır. Kirlenirse veya tıkanırsa, kalemin yazmama veya çizik yazma gibi sorunlar yaşayabilirsin. Mücevher ucunu temizlemek için:

• Kalemin mücevher ucunu ılık suya batır.
    • Yumuşak bir bezle nazikçe sil.
    • Mücevher ucunu kurumaya bırak.

Uçlu Kalem Gövdesinin Temizlenmesi

Kalem gövdesi zamanla mürekkep ve kirle dolabilir. Bunu temizlemek için:

• Kalemin gövdesini ılık suyla yıka.
    • Yumuşak bir bezle sil.
    • Kalem gövdesini iyice kurula.

Mürekkep Kartuşunun Değiştirilmesi

Mürekkep kartuşu bittiğinde, yeni bir kartuşla değiştirmen gerekir. Kartuşu değiştirmek için:

• Kalemin üst kapağını gevşet.
    • Eski kartuşu çıkar.
    • Yeni kartuşu tak.
    • Kapağı yerine sık.

Diğer Sorunların Giderilmesi

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala sorunlarla karşılaşıyorsan, şunları deneyebilirsin:

• Kalemi tamamen sök ve yeniden birleştir.
    • Farklı mürekkep kartuşları dene.
    • Kalemi bir profesyonele götür.

Rotring Rapid kalemin tamiriyle ilgili bu adımları uygulayarak, kalemin yeni gibi çalışmasını sağlayabilir ve ömrünü uzatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 tl lik kalemlemi uğraşıyon at gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

2 tl lik kalemlemi uğraşıyon at gitsin

.12 tl o
  • önce alttaki parçanın içine bi üstündeki yaylıyı koy ucunca ucunu tak ama o ucu takmadan önce yay koy sonra gövdey i tak sonra o siyah plastiği koy üstünde de bastığın yeri koy thamini yazıyourm kalemim yok olmadı kargoyla gönder hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

önce alttaki parçanın içine bi üstündeki yaylıyı koy ucunca ucunu tak ama o ucu takmadan önce yay koy sonra gövdey i tak sonra o siyah plastiği koy üstünde de bastığın yeri koy thamini yazıyourm kalemim yok olmadı kargoyla gönder hallederim

bu kargoyla göndermeyide beceremez kalemin montajında sorun yok,yaş gurubuyla alakalı
    anaokulunda öğretirler ama beklemesi lazım biraz yaşı büyüsün
  • Sen çok yanlış yapmışın... Bir pano iğnesiyle düzeltirdin onu uçta yamukluk vardı muhtemelen. Neyse ben hiç bu kadar parçalamadığım için toplamasını da bilemeyeceğim.
  • quote:

quote:

önce alttaki parçanın içine bi üstündeki yaylıyı koy ucunca ucunu tak ama o ucu takmadan önce yay koy sonra gövdey i tak sonra o siyah plastiği koy üstünde de bastığın yeri koy thamini yazıyourm kalemim yok olmadı kargoyla gönder hallederim

bu kargoyla göndermeyide beceremez kalemin montajında sorun yok,yaş gurubuyla alakalı

94 lü bebe kardeşim. kalem birleşmiyor. 1000 defa denedim. sanırım ortadaki yay tutmuyor kendisini. kalem gevşek kalıyor.. klavye delikanlılığı yapma. buraya bişey danışmaya geldik düşük esprilerle prim yapmaya çalışma.. efendi ol tamam mı koçum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

quote:

94 lü bebe kardeşim. kalem birleşmiyor. 1000 defa denedim. sanırım ortadaki yay tutmuyor kendisini. kalem gevşek kalıyor.. klavye delikanlılığı yapma. buraya bişey danışmaya geldik düşük esprilerle prim yapmaya çalışma.. efendi ol tamam mı koçum

seni parka götürür salıncakta sallarım

•  rotring rapid kalemi olanlar gelsin bi :D
  • quote:

quote:

quote:

o yayı en uca tak bide

• quote:

bu kalemi kullananınız var mı? ulen kalem bozuldu. uç vermiyordu. biraz kurcalayayım dedim. sonra birleşmedi kalem. parçalar aşağıda. bi el atın

İnsan bi teşekkür eder.
  • ya benim kalemin o orta kısmı biraz gevşek sıkınca kalem da kendini kasıyor sorunlumu acaba yoksa normalmi
  • O degilde yazis tarzimden.her halde bu kalemi kullaninca orta parmagim.simsiyah oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bastırmaktan kan mı uyusuyor ne acep karıncalanma varmı kardeş
  • Teşekkürler hocam. Yaptım...@cooLpapa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.