Şimdi Ara

Rotring 800 Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almaya değer mi? Rapid Pro'mu kaybettim şimdi 800 almak istiyorum fakat emin degilim. Rapi Pro'nun ucundaki metal kisin 6. ayında cikmisti boyle problemler yasar miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 derim
  • ben 600 kullanıyorum yere düşürmem diyorsan 600 al 800de siyahla altın sarısı pek uymamış
  • @6aysonrabidahadeğişicem 800'ün içeri giren mekanizması hoşuma gidiyor hocam. Renk de kötü durmuyor
    @Castiel Rapid Pro'dan sonra plastik kalem kullanamaz oldum, çok hafif geliyor doğru düzgün yazamıyorum bile. Yazmayı canım istemiyor hatta..
    Benim kafama takılan nokta kalemin iç aksanının plastik olması. İlerde sorun olur mu? 110 TL verip de 6 ay sonra çöpe atacaksak bir manası yok
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Up

Metal kalem istiyorsan pro kadar ağır olmayan Graphgear 1000 öneririm. dışı metal. içide metal sayılır. Yakında almayı planladığım kalem... Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  • Rotring yerine pentel kullan ben pentel aldim internetten pentel daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    Fx 15 Kullanan Var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rotring yerine pentel kullan ben pentel aldim internetten pentel daha kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: konur37

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Up

Metal kalem istiyorsan pro kadar ağır olmayan Graphgear 1000 öneririm. dışı metal. içide metal sayılır. Yakında almayı planladığım kalem... Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

GraphGear 1000 herkes oneriyor fakat arkadasimda var benim pek hosuma gitmedi. Hem hafif hem görüntü olarak hoş değil hem de manşet kismi hoşuma gitmedi
    Agir kalemler daha çok hosuma gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • der susarım !
  • tavsiye ederim bende 0,35 ve 0,5 modelleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: aydede96

der susarım !

tarafsız kale hocam o sayılmaz , tarihin en yorumsuz kalemidir bu bir kere tartışmasına girildiğini görmedim gördüysem hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 13 Şubat 2014; 19:26:20 >
  • rapid 500 tercih etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark.

rapid 500 tercih etmelisin

Hocam plastik olduğundan o kaleme pek sıcak bakmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.