Şimdi Ara

Rotring 500 vs Rapid (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım teşekkür ederim yorumunuz için. Son olarak birşey danışmak istiyorum. Benim ellerim aşırı terliyor ve sanırım 500ün demir gibi birşey var tutma yerinde bu bende bir olumsuzluğa sebep olur mu demir olunca sıkıntı oluyor terlediği için elim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwoEasy T kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benim de elim avuç içim feci terler ona yapacak bir şey yok. 500 ün metal kısımları renk atması yapıyor sadece şansına bağlı 2ayda da olur 2yılda da olur. Başlarda farketmezsin elinin terlediğini yeni almış olmanın hevesiyle biraz da tabi ama uzun süre de seni ne kadar rahatsız eder net söyleyemem kendimi hatırlamıyorum pek ayrıca seni de tanımıyorum, hiç rahatsız olmayan arkadaşlarım da var.

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Almadan belli olmaz o zaman. Teşekkür ederim tekrardan yanıtladığınız için sorularımı. Hayırlı geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Graph pro kullandınız mı? Smash e geçmeden önce hangilerini kullandınız üst segment kalemlerden? İçimde ukte kaldı smash ve a gel idi galiba silikon bir kalem vardı. Ama smash malum dolar da artınca uzun süredir alamadım.

Alıntıları Göster
    üst segment fazla kalem kullanmadım. graph pro da az kullandım fena değildi. Şuan smash 0.5 ve ohto super promecha 1500p kullanıyorum. Ohto daha ağır metal olduğu için ama ucunun girmesi ve çıkan ucun uzunluğunun ayarlanabilir olması güzel. Fiyat olarak da n11 11 kasım da indirimler oluyor. Gittigidiyor da da 80-20 75-15 gibi çekler dağıtıyor ara sıra. Şuan cepteteb kredi kartına da %20 indirim var onunla birleştirince iyi indirimler oluyor.

• Ohto hiç kullanmadım ama smash ile pro kıyaslayacak olsanız gün içinde uzun süre not çıkarmak ders çalışmak için ne dersiniz, değer mi pro varken smash almaya?

Ne demek hocam hayırlı olsun şimdiden. Bir sorun olursa yine yazarsınız. Haa son olarak ben hb de farklı bir satıcıdan almıştım kalemi yollarken içine uç koymuşlar ve iyi paketlememişler içinde kırık uç kaldı mesela sürekli ses çıkarıyor. İnternetten alırken dikkat edin ve rica edin iyi paketlesinler. Amerika'dan kalem geldi sapasağlam ama istanbuldan sıkıntılı geldi nasıl işse.

• 4 sene rapid kullandım tavsiye ederim

• İkisiyle de yazi yazilmaz yazi icin 0.5 grip pro yada grip 2011 tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim rotring 500 sipariş verdim. Elime ulaşınca sonucu yazacağım

• Rotring 600 üm var 5 yıldır kullanıyorum. Yere düştü iki kere ucu yamuldu, düzelttim kullanıyorum ancak çok moral bozucu bi olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwoEasy

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim rotring 500 sipariş verdim. Elime ulaşınca sonucu yazacağım
    nerden sipariş verdin bende de 3 yıllık 0.7 var baya eskidi ve ben 0.5ciyim yeni almak istiyorum da merak ettim araştırdıysan güvenilir ve ucuz nerde var
  • İkisini de aralıklı olarak kullandım. İkisini de çok beğendim. Şu anda ikisinden birisini alacak olsam bile seçim falan yapmam basarım 70-80 TL ikisinden de alırım o kadar ki güzel kalemler. Hangisini alırsan al pişman olmayacaksın
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    N11 hakikatsanat adlı satıcıdan sipariş verdim. Yorumları olumlu yönde gözüküyor. Elime ulaşınca geri dönüş yaparım tekrar size hocam.

• hocam o uc kısmı tırtıklı olandı sanırım bende de var hiç bulaşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sipariş verdim iş işten geçti de neden öyle dediniz sebebi nedir hocam

hocam o kısım beni çok rahatsız etti bildiğin bantla sardım o tırtır kısmına temas etmiyeyim diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de ondan korkuyorum. Umarım sıkıntı olmaz benim için o kısım

• Arkadaşlar kalem elime ulaştı. Yanında 12'li tombow uç da sipariş ettim. Kalemin sıkıntısı yok sapasağlam geldi. Sipariş vereceklere öneririm.

Rotring 500 vs Rapid

• Sınava kurşun kalemle girmeyecek misin? Ben de zamanında pentel smash kullanırdım sonra kurşun kaleme alışmakta zorlandım. En iyisi kurşun kalem alıp çözmek. Olay kalemde değil zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.