Şimdi Ara

ROT BAŞLARINI ORJİNAL OLANI KULLANALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar BMW 318 İ 95 model aracımda sağa çekme, 90 km geçince direksiyonda titreme göğüsten gelen ses nedeni ile geçen yıl rot balanscıya gitmiştim. Usta rot başlarının değişmesini söyledi. Ancak sakın Türk malı AS METAL alma orjinal al dedi bende ucuz olduğu için ustayı dinlemedim AS METAL aldım. Yaklaşık 10-15 bin KM kullandıktan sonra hafif sağ çekmeler yine başladı. Kışlık teker değiştirmeyi bahane ederek ön takımlarara baktırdım.
    Ustanın dediği çıktı gözümle gördüm. Kanalda tekeri sağa sola salladığında rot başının içi gözüküyordu bayağıda tekerlek sağa sola oynuyordu.

Bunuda görüp ikna olduktan sonra, ustanın önerisi ile LEMFÖRDED marka rot başı takdırdım. Bu markakı bilmiyorum. Bakalım bu kaç km gidecek.

Bazı sorularım olacak arkadaşlar. 15 bin km de rot başı değişirmi. Arızalı rot başının başkaca ne gibi sakıncaları olabilirdi.
    Not: 4 teker değişimi, iki ön rot başı değişimi, rot balans ayarı bilgisayarlı hepsi 200 dolar verdim. tÜRKiye ile karşılaştırdığımızda fiyat normalmı
    (bulgaristan)

BEYAZ HONDA CIVIC ELAGANCE

• en basitinden 4 teker 400 lira oda 300 dolar eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.