Şimdi Ara

Rot balans nedir ve araçda rot balans ayarının önemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
223.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Nissan micra aracimin once sag on sonra sol on lastiklerine civi girdi ve yama ile yaptirdim.simdide arka sag lastikte civi var sanirim havasi azaliyor.lastik markasi falken sincera sn831.165 70 14.

    İki lastigin civilerini cikarttirip lastikcide yama yaptirdiktan sonra aracim 90 km ustunde direksiyon titretmeye basladi.

    Benim sorum rot balans ile titreme sorunu giderilirmi ve bu lastikler in ince olmasi olasiligi varmi?daha onceki araclarimda hic lastik patlamasi yasamadim bu aracta surekli lastikle ugrasiyorum.


    İzmirde tavsiye edeceginiz bilgisayarli rot balan ve ucret hakkinda bilgi verirmisiniz
    Saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum olucak rot balans icin lazeri bir balans ustasına gittim ve degerler acayip cıktı bunlar düzeltilirmi? balans ustası arka traverste bir gostermem gerektigini soyledi.Bu degerler nedemektir?
     Rot balans nedir ve araçda rot balans ayarının önemi
  • yeni jant ve lastik aldım , araba balans tutmadı bir türlü , 120 ve sonrasında titreme yapıyor , 2 defa balans yapıldı , değerler makinada ''0'' oluyoy ama yolda yine sallıyor , sanırım lastik sıkıntılı , ucuz olsun diye Deestone diye bir marka takmıştık , galiba ondan...
  • Arkadaşlar hort gibi görmeyin lakin benimde bir sorum var. Aracı geçen rot ayarına soktum, 17000 km de ilk kez. Servisten verdikleri bilgiye göre kamber ve kaster ayarlarına dokunmadıklarını, yalnızca TOE ayarını düzelttiklerini söylediler. Yalnız aracın direksiyonu eskiye göre çok daha sert. Lastik rotasyonu veya basınçları ile ilgili olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar balans işlemine gerek duyulup duyulmadığı anlamak için illa yüksek hızlara mı çıkmak lazım? Düşük hızlarda (şehir içi) da kendini belli eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük hızlarda belli etmez, genelde 100-140 km/h arası belli eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.