< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 6 Aralık 2021; 1:5:28 > |
Rossmann - Opet Yakıt Puan - Çek Kazan (Omo Mak. Temiz.) - Qumpara ( Fa Deodorant )
-
-
Teşekkürler bilgi için, aklımızda bulunsun. Malum akaryakıt zamlarından sonra gerekli birşey...
-
teşekkürler
-
Aynı fişte qumpara nın 3 kampanyasına da katılım sağlanabiliyor mu?
Siz bütün hepsini tek seferde alıp, ayrı ayrı mı uygulama da aynı fişi çekip 3 kampanyaya katıldınız acaba
-
qumpara aynı fişte saymıyor çekkazan sayıyor tecrübelerime göre -
Teşekkürler hocam bilgi için -
Teşekkürler -
rossmanda axess 100/15 chip para veriyor değerlendirilebilir. -
Fa yerel markette ikilisi 15-TL, daha önce faydalanmıştı.
-
Opet puanlar nereye yükleniyor ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı?
-
Çek kazana verdiğin cep tel noya yükleniyor. Telefon numaranı söylüyorsun kasaya opet puanım var diyorsun. Adam hallediyor.
-
Ben daha önce iki kez, fa deodorant ve colgate diş macunu tek fişte iki kampanyaya katıldım. -
Ordaki marketleri bulamıyorum ben hocam, Kocaeli deyim. -
Bu kampanya sadece mağazalara özel
-
Çek kazan veya qumpara için mazadan alabilirsiniz zaten, axess 100/15 i bilmiyordum yoksa 100e tamamlardım kaçırmışım orayı. 93 lira tutmuştu. -
20 TL üstü alışverişte nivea parfüm 16,95 e düşüyor. 3 tane 50 oluyor denedim :)
-
115 TL tutuyor ama 20+25+50 TL opet yakıt+ 15 TL chip para verecek. fastpay 20 TL iade veriyor. Axess kartı fast paye tanımlasak çift kazanç olabilir yani 95 TL yakıt+15 chip para+ 20 TL nakit iade
-
Güzel olmuş, 5 liralık ürün daha ekleyin kargo bedava olsun, katılmamış olsaydım aynısını yapardım -
Tek fisle nasıl olucak hocam qumbara kabul etmiyor -
Daha geçen gün kabul etti hocam, fa deodorant ve colgate kampanyalarına katıldım. Neden kabul etmiyor?
Benzer içerikler
- tutaste parfüm
- bedava spotify premium
- amazon 120 tl indirim
- büyük algida macerası
- temu iade nasıl yapılır
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X