Şimdi Ara

rose mini uydu alıcısı sifresini unuttum fabrika ayarlarına dönemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rose mini uydu alıcısı sifresini unuttum fabrika ayarlarına dönemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rose Mini Uydu Alıcısı Şifresini Unuttunuz mu? İşte Fabrika Ayarlarına Dönme Rehberi

Rose Mini uydu alıcınızın şifresini unuttuysanız ve fabrika ayarlarına dönmek istiyorsanız, izleyebileceğiniz birkaç adım bulunmaktadır.

Rose Uydu Alıcısı Resetleme Adımları:

1. Kanal Listesi Menüsüne Gir: "Menu" düğmesine basın ve "Kanal Listesi" seçeneğini seçin.
    2. Şifreyi Girmeye Çalış: Kanal listesine erişmek için sizden şifre istenecektir. Şifrenizi hatırlamıyorsanız, boş bırakın.
    3. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Seçeneğini Bul: Kanal listesi menüsündeyken, "Diğer Ayarlar" veya "Sistem Ayarları" seçeneğini arayın. Ardından, "Fabrika Ayarları" veya "Varsayılan Ayarlar" seçeneğini bulun.
    4. Fabrika Ayarlarına Dönüşü Onaylayın: Fabrika ayarlarına dönme seçeneğini seçtiğinizde, bir onay penceresi görünecektir. Dönüş işlemini onaylayın.
    5. Uydu Alıcısı Yeniden Başlatılacak: Fabrika ayarlarına dönme işlemi tamamlandıktan sonra uydu alıcınız yeniden başlatılacaktır.

Rose Uydu Alıcısı Fabrika Ayarları Şifresi:

Çoğu Rose Mini uydu alıcısı için fabrika ayarları şifresi "0000" veya "1234"tür. Ancak, bazı modeller farklı şifreler kullanabilir. Alıcınızın kullanıcı kılavuzunu kontrol edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Fabrika ayarlarına döndükten sonra, uydu alıcınızı yeniden kurmanız gerekecektir. Bu, kanalları taramayı ve gerekli ayarları yapmayı içerir.

Bu adımları takip ederek Rose Mini uydu alıcınızı kolayca fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim Fabrika ayarları?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.