Şimdi Ara

Rose gold mu Gümüş mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone se alacağımda rose gold mu gümüşmü yada diğer renklerde karar veremedim rose gold kız gibi duruyor ama çok da sempatik geliyor göze...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cedric...

Görsel bir mesleği olan biri olarak gümüş diyorum. Her kıyafete ortama uyar elinde asla sırıtmaz.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler,ama gümüş rengi artık çok standart gelmeye başladı göze çoğu iphone gümüş en güzel de gümüş ama rose gold kız gibi durmasa 1dk bile düşünmeden alırım tepki görür diye alamıyorum ama çok sevdiğim bir renk oldu ? n'yapmalıyım size ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 23 Haziran 2016; 23:50:02 >

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

quote:

Görsel bir mesleği olan biri olarak gümüş diyorum. Her kıyafete ortama uyar elinde asla sırıtmaz.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler,ama gümüş rengi artık çok standart gelmeye başladı göze çoğu iphone gümüş en güzel de gümüş ama rose gold kız gibi durmasa 1dk bile düşünmeden alırım tepki görür diye alamıyorum ama çok sevdiğim bir renk oldu ? n'yapmalıyım size ?

Verdiğiniz cevaba bakarsak eğer, rose istiyorsunuz. Fakat birinin çıkıp sizi ikna etmesini bekliyorsunuz aslında kararınızı vermişsiniz ama dediğim gibi ikna olmayı bekliyorsunuz. Gümüş aldığınızda aklınız kesinlikle rose de kalacak diye düşünüyorum. Bence içinizden hangisi geçiyorsa onu alın. Zaten içinizden geçen de belli

• Ayrımcı, cinsiyetçi falan değilim lakin bir erkeğe ne gold ne de rose gold gitmiyor be kardeşim. Erkeğin de bir ağırlığı var yapmayın canınızı yiyeyim, gümüş alın karizmatik karizmatik veya uzay grisi alın çekici tam erkeklik ama gurbanınız olam şu renkleri kullanmayın...

Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

quote:

Verdiğiniz cevaba bakarsak eğer, rose istiyorsunuz. Fakat birinin çıkıp sizi ikna etmesini bekliyorsunuz aslında kararınızı vermişsiniz ama dediğim gibi ikna olmayı bekliyorsunuz. Gümüş aldığınızda aklınız kesinlikle rose de kalacak diye düşünüyorum. Bence içinizden hangisi geçiyorsa onu alın. Zaten içinizden geçen de belli

Öncelikle içimi okuduğunuzu belirtmem gerek Rose gold yani pembemsi bir renk tek sorun orası zaten :) Rose alırım ama tepkilerde moral bozar diye düşünüyorun uzay grisi düşünüyorum ama dediğiniz gibi aklım rose'da kalacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gümüş almak mantıklı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihmancan

Ayrımcı, cinsiyetçi falan değilim lakin bir erkeğe ne gold ne de rose gold gitmiyor be kardeşim. Erkeğin de bir ağırlığı var yapmayın canınızı yiyeyim, gümüş alın karizmatik karizmatik veya uzay grisi alın çekici tam erkeklik ama gurbanınız olam şu renkleri kullanmayın...

Haklısınız aslında ama renk bu sonuçta zevk meselesi gold dediğiniz gibi tamamen kadınsı hiç sevmem,rose'da kadınsı gibi duruyor ama nede tam pembe gibi duruyor.Uzay grisi stokda bulabilirsem alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

En güzeli siyah

En güzeli diye genelleme yapmayın herkesin zevki farklı olabilir Bende siyahını seviyorum.
  • 6s'i rose gold aldım. SE'yi de rose gold alacağım. Sen foruma bakma hocam. Bedava verseler hiç düşünmeden atlarlar, gelmişler burada erkeklik ayağına "yok böyle yok şöyle" diyorlar. Erkeklik renkle olmaz, gösterişle olmaz. Kafada biter. Lafa gelince herkes erkektir, ama bir de bu kişileri toplumda görün. "Erkeğim" diye geçinenlerin çoğu ya hanzo ya da gün görmemiş cahil oluyor.

Sözüm meclisten dışarı.

İstediğiniz rengi alın gitsin. Hayat sizin. Başkasına göre yaşamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 24 Haziran 2016; 0:35:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: skydiver132

6s'i rose gold aldım. SE'yi de rose gold alacağım. Sen foruma bakma hocam. Bedava verseler hiç düşünmeden atlarlar, gelmişler burada erkeklik ayağına "yok böyle yok şöyle" diyorlar. Erkeklik renkle olmaz, gösterişle olmaz. Kafada biter. Lafa gelince herkes erkektir, ama bir de bu kişileri toplumda görün. "Erkeğim" diye geçinenlerin çoğu ya hanzo ya da gün görmemiş cahil oluyor.

Sözüm meclisten dışarı.

İstediğiniz rengi alın gitsin. Hayat sizin. Başkasına göre yaşamayın.

Anladım hocam rose gold nasıl bir renk peki ? yani birde tepki oluyormu dışardan kullanırken ?
  • Hocam arkadaş ortamında alay konusu olması bikaç cümle daha dönmesi mümkün diye görüyorum ☺ Benim tercihim 4s'ten beri her modelde siyah. Bu telefonun ön yüzündeki siyah bütünlüğü için. Rose gold'u alıp aman kim ne düşünürse düşünsün diyorsanız alın. Hem se olduğu da anca bu şekilde belli olur 😄

MacBook Air M2 Space Gray
    Xbox Series S
    AirPods, AirPods 3
  • Rose Gold'la kız telefonu diye dalga geçen olursa, çıkarıp masaya ve suratlarına vurursun (telefonu)

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Rose Gold'la kız telefonu diye dalga geçen olursa, çıkarıp masaya ve suratlarına vurursun (telefonu)

2.400 tl para verecem 64gb telefona haklısınız valla çıkarıp masaya vururum

Orijinalden alıntı: Blackrz

Hocam arkadaş ortamında alay konusu olması bikaç cümle daha dönmesi mümkün diye görüyorum ☺ Benim tercihim 4s'ten beri her modelde siyah. Bu telefonun ön yüzündeki siyah bütünlüğü için. Rose gold'u alıp aman kim ne düşünürse düşünsün diyorsanız alın. Hem se olduğu da anca bu şekilde belli olur 😄

Aynen ya umrumda değil se alıyorum ben daha ne :) istediklerini desinler.

Xbox Series S
    AirPods, AirPods 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

O zaman kendi içinizden geçeni yapın. En kötü ihtimalle iade hakkınız var. İçinize sinmezse iade edip renk değiştirirsiniz. 👍🏻👍🏻

Aynen dediğiniz gibi çok teşekkürler yorumlarınız için.

Xbox Series S
    AirPods, AirPods 3
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.