Şimdi Ara

RoRg yuzugu aramak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • T6 Bounty'de leg garanti. Bu da enazından 3-4 denemeyle yüzük bulunacak demek. Gece 5-6 kutu aldık bana 3 yüzük çıktı. RoRG arayanlar T6 denesin.
  • Yanıma katılacak arkadaşlar arıyorum. Sadece ACT 1 Bounty farm yapacak T6 da Ledox#2339 dan ulaşabilirsiniz.
  • sa88racada8ra S kullanıcısına yanıt
    dostum HC da mi t6 yapiyorsun?... son bountyi yapip kutuyu acmadan beni cagirir misin? Ama HC moddayim ben...

Valla cok duami alirsin
  • Yok hocam sc sezondayım, ama yapabiliyorsanız T2 yapın ozaman onda da %50 şans var. Gayet güzel oran bence.
  • sa88racada8ra S kullanıcısına yanıt
    Simdi onu denedim 1 box'ta cikmadi.. ama damage az kaliyor..:/ cok fazla life per hit kasmisim... 60 k toplam healing var... sanirim onu azaltip damage olusturma zamani...
  • dün hc de 70 olup direk normalde cache kastım. 28 tane den 10 leg attı üçü rrog. Yaşadığım heyecanı siz düşünün.
  • 4Akira kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen gün sezon karakteri için ararken 2 tane birden bulmuştum; sezon kısmında daha bonkör bir sistem var...
  • Bu sabah iyi kötü buldum. Sezonda T6'da oyuncular çıkmadan kutuyu açtım. Ve tamam Ama daha iyisi için farmlayabilirim T6.

Slider#2691
  • Bende hala yok..:-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar RoRg için en basit ve hızlı yöntem Normal Act 1 Cache run midir ?
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    T6 Act 1 Bounty.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    malesef T6 seviyesinde gear'im yok :( :(
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

Hardcore ise ekleyebilirsin. T6'da cache almadan önce party'e 3 kişi çağırıyorum, çağırırım seni denk gelirsek.
    HC oynayan arkadaşlar ekleyebilir. Yüzük artık şansa kalmış olur, 5 act1 bounty leg item'dan bir tanesi garanti T6'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Eylül 2014; 13:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

Hardcore ise ekleyebilirsin. T6'da cache almadan önce party'e 3 kişi çağırıyorum, çağırırım seni denk gelirsek.
    HC oynayan arkadaşlar ekleyebilir. Yüzük artık şansa kalmış olur, 5 act1 bounty leg item'dan bir tanesi garanti T6'da.

Vay be bir haftadır yokum t6 dönüyorsun. Bir hafta daha yokum artık önümüzdeki haftaya kadar neler yaparsın merak ediyorum

• bana geçen akşam T1 bounty de çıktı rorg.

statları ezberimde yok şimdi ama bu yüzüğü setlerin sayısını düşürdüğü için mi istiyor herkes?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bana geçen akşam T1 bounty de çıktı rorg.

statları ezberimde yok şimdi ama bu yüzüğü setlerin sayısını düşürdüğü için mi istiyor herkes?

Aynen öyle. 5 parça set takıp 6 set bonus alınıyor örneğin. Asıl güzel etkisi, gear üzerinde en az 2 parçası olan 2-3 set var diyelim hepsinin bir sonraki set bonusunu veriyor.

Wizard'dan örnek veriyorum, diğer sınıflar için aynı mantığı kurabilirsiniz set parça sayısı ve alınacak bonusları dikkate alınarak
    Örnek: Grandeur varsa aynı anda 3 parça vyr + 2 parça aughilds + 2 parça blacktorn (ile 3. bonusu) üzerinizde tutarak bir sonraki bonusları alınabilir.
    Grandeur varsa aynı anda 3 parça vyr + 2 parça aughilds + 3 parça tal rasha üzerinizde tutarak tüm bonuslar alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Eylül 2014; 16:15:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bana geçen akşam T1 bounty de çıktı rorg.

Aynen öyle. 5 parça set takıp 6 set bonus alınıyor örneğin. Asıl güzel etkisi, gear üzerinde en az 2 parçası olan 2-3 set var diyelim hepsinin bir sonraki set bonusunu veriyor.

Wizard'dan örnek veriyorum, diğer sınıflar için aynı mantığı kurabilirsiniz set parça sayısı ve alınacak bonusları dikkate alınarak
    Örnek: Grandeur varsa aynı anda 3 parça vyr + 2 parça aughilds + 2 parça blacktorn (ile 3. bonusu) üzerinizde tutarak bir sonraki bonusları alınabilir.
    Grandeur varsa aynı anda 3 parça vyr + 2 parça aughilds + 3 parça tal rasha üzerinizde tutarak tüm bonuslar alınabilir.

peki hocam paragon levelden gelen puanları nasıl harcamalıyız karakterde?
    ben intelligence, chd,chc, life on hit,resistance basıyorum..siz wizarda puanları nasıl harcıyorsunz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Socket?

Soketi baska yerden uyduracaz artik.Bunu bulup soket aramak ayip olur :)

Düştümü tam düşüyo şansıma örnek kemer

Buda karakter 2-3 günde t4 yapar vaziyete geldi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xantytr-2962/hero/47359968

seasonda soh düşmüş ne şans varmış hocam sizde

• Ben mi sansliyim anlamiyorum ki 2 gunde flying dragon, thunderfury, 2 tane rorg the furnace falan filan daha degerini bilmeyip kirdigim onca item

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.