Şimdi Ara

Röportaj: Vodafone'un yeni akıllı telefonu Smart Mini hakkında konuştuk! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekin-71

Koskaca Vodafon faturalı hattımı alana bu telefon bedava diyemiyor. Ayrıca bu çöpe para verenin aklı yoktur.

Yurtdışında vodafone öyle yapıyor zaten ama 3. dünya ülkelerinde parayla satıyor.

• erder abi çaksaydın şunun ağzına bi tane adam seni cahil sandı heralde

ayrıca vodafone seni ne sömürüyorum bee ruhun duymuyor :D

• 320 liraya göre gayet uygun

• 3,5 inc mii ohaa mini demisler ama bak ekran baya büuyük

• bunu alanın aklına şaşarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komple çöplük tel 3.5 ne la önce siz internet paketlerini avea gibi yapın sonra telefon çıkarın avea harika sizden tamtm çekmiyor ama benim her türlü işime yarıyor hepde çekiyor :D

• Türkiye de akıllı telefon kullanım oranları artıyomuş ama memnun değillermiş siz mobil data ücretlerini düşürün makul bi seviyeye indirin ve adil kullanım kotası olayını mobil için kaldırın, siz o zaman görün mobil internet kullanımlarını. ama nerdee !!!!

• Bunu alacağıma giderim tuşlu nokia alırım bunun kasıntısınımı çekicem bir de.

• Smart 975 için daha iyi işlemci filan dedi ama aynı işlemci gibi görünüyor.

• hani nerde haber basligindaki resimde ESEN YENERLER VARDI :(

Röportaj: Vodafone'un yeni akıllı telefonu Smart Mini hakkında konuştuk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 16 Temmuz 2013; 23:09:03 >

• DH reklam kokan hareketlerin vardı artık kokan şey kokusuyla beraber kanlı canlı karşımızda. Hı bu arada ''Akıllı telefona başlangıç yapmak isteyenler için yaptık bu telefonu'' olum telefon la bu yetenek işi mi ? gitar mı alıyoruz.

• bu telefona 320 lira verende 32 gram beyin yoktur.

• S4 mini ye rakip yapmış sandım bir an :) Akıllı telefon ile yeni tanışan biri bu telefonu android in en son işletim sistemi ile kullanırsa muhtemelen bir daha akıllı telefon kullanmaz.. Bu denilene de fiyatından dolayı aklına yattığı için aklından da şüphe eder :|

• vodafone da faturali genc avantaj tarifeme ek 25 tl + wildfire s 10 tl = 35 liraya kampanyali telefon aldim 24 ay taahhutlu, kafalarina gore 45 tl ye cikardilar faturayi. yok ek vergiler felan filan salladilar beni. Allah belanizi versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: arman atilgan

Androidin son sürümü 4.1 Jelly Bean ile. :D :D

ahahhha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekonomi ile ne alakası var
    Verin dışarda verdiğiniz fiyattan bizde kullanalım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.