Şimdi Ara

Root Yapmadan Reklam Engellemenin yolu var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu her zaman rootlayip adaway yukleyip keyfine bakan biriydim fakat Samsung kesinlikle rootlanan telefonlarin garantisina bakmiyor. Bu nedenle root yapmadan butun aplikasyonlarin reklamnini engellemenin bir yolu var mi?

S8 kullanicisiyim. Root yapmayinca her aplikasyonda ne kadar cok reklam oldugunu ve ne kadar sinir birsey oldugunu ilk kez gordum :) ( samsung browsera adguard yukledim ( sarji da cok yiyor bu sekilde) reklamlar engellendi fakat aplikasyonlarda zirt pirt reklam cikiyor, kokten cozum var mi? )

Root Yapmadan Reklam Engellemenin yolu var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 15 Nisan 2018; 11:8:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★

★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
  • hocam adguard samsung ve yandex browserlar disinda reklam engellemiyor zaten. ben uygulamalarda engelleme istiyorum.

adhell3 ve SABS programlarini indirdim sabahtan beridir yazilanlara gore yapmaya calisiyorum fakat adimlarda tikaniyorum sanirim samsung tamamen engellemis olmuyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.