Şimdi Ara

[Root, Recovery, Fix] Note 3 N9005 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sim kartı çıkarıp odin ile ilk fabrika romunu atmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqqqqq2 Q kullanıcısına yanıt
    Tamam simi cikarip fabrika romu atarimda ilk aldigimda hangi rom vardi bilmiyorum ki :) bildigim csc kodu xsi yani UAE telefonu. onlarin 4.4.2 romunu sammobileddan yukledim odin ile ama birsey degismedi. uzerine baska ulkelerin baska romlarinida denedim. hatta farkli romlara farkli modemler filan sonuc imeii null null and unknown baseband :((
  • O zaman simi çıkarıp rom yükle bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once denedim ama hatirin kalmasin simdi senin icin bir daha deniyorum , hemde ilk orjinal romu XSI UAE nin samsung updatesten indirdigim romunu kuruyorum
    sonucu paylasirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 16 Temmuz 2014; 21:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

O zaman simi çıkarıp rom yükle bakalım.

dun aksam son iki XSI 4.4.2 romu denedim olmadi simdi ilk cikan 4.4.2 xsi romunu indiriyorum deniyecegim. sonuc ayni degisen birsey yok hala imei null null baseband unkbown :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 17 Temmuz 2014; 8:22:50 >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun hiç birimizin başına gelmesini istemeyiz bu tip sorunlar hal olmıcak sorunlar değil.

Ama ilk olarak kendi hatanızdan aslında oluştuğunu fark ediniz. Samsung size hiçbir zaman rootlarken veya custom rom atarken garenti vermiyor. Ayrıca ilk galaxy s'den bere her yerde efs yedeğini kesinlikle alınması gerektiğini yabancı forumlar olsun Türk forumları olsun belirtilir.

Bundan dolayı samsungu suçlamanız yersiz olmuş malzeme kalitesi vs vs konusunda s3,s5 vs vs konuşulursa tabiki ayrı bi konu ülkemizde hangi elektronik cihaz getiren distrübütör tam anlamıyla servis veriyor ki....

sorununuzun çözümü için

http://www.aliexpress.com/item/NEW-BST-Dongle-Best-Smart-Tools-for-HTC-Samsung-Flash-Repair-IMEI-NVM-EFS-ROOT-i9500/1875440328.html

Sadece bu cihazzı satın almanız veya bu cihaza sahip bir telefoncu bulup tekrar imei attırmanız. Şuan için başka bir yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

Öncelikle geçmiş olsun hiç birimizin başına gelmesini istemeyiz bu tip sorunlar hal olmıcak sorunlar değil.

Ama ilk olarak kendi hatanızdan aslında oluştuğunu fark ediniz. Samsung size hiçbir zaman rootlarken veya custom rom atarken garenti vermiyor. Ayrıca ilk galaxy s'den bere her yerde efs yedeğini kesinlikle alınması gerektiğini yabancı forumlar olsun Türk forumları olsun belirtilir.

Bundan dolayı samsungu suçlamanız yersiz olmuş malzeme kalitesi vs vs konusunda s3,s5 vs vs konuşulursa tabiki ayrı bi konu ülkemizde hangi elektronik cihaz getiren distrübütör tam anlamıyla servis veriyor ki....

sorununuzun çözümü için

http://www.aliexpress.com/item/NEW-BST-Dongle-Best-Smart-Tools-for-HTC-Samsung-Flash-Repair-IMEI-NVM-EFS-ROOT-i9500/1875440328.html

Sadece bu cihazzı satın almanız veya bu cihaza sahip bir telefoncu bulup tekrar imei attırmanız. Şuan için başka bir yolu yok.

Samsungu suclamak mi ? Samsungtan cok Samsung musteri hizmetleri derdim...

" En guzeli SANIRIM Samsungtan uzak durmak. Musterisiyle bu kadar ilgisiz, musteri hizmetleri calisanlari bu kadar bilgisiz baska bir firma var mi ? sonradan hizla buyuyen firma olduklari icin talebe yetisemeyip kalitelerini iyice dusururduler.."

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Tamam simi cikarip fabrika romu atarimda ilk aldigimda hangi rom vardi bilmiyorum ki :) bildigim csc kodu xsi yani UAE telefonu. onlarin 4.4.2 romunu sammobileddan yukledim odin ile ama birsey degismedi. uzerine baska ulkelerin baska romlarinida denedim. hatta farkli romlara farkli modemler filan sonuc imeii null null and unknown baseband :((

İmei null/null için yesilcin.com da çözüm vardı ona bi bak istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi
  • Merhabalar.
    Benim cihaz n9005 ve hollanda dan gelme. Cihaz 0 ve ilk acilista normal samsung galaxy note 3 n9005 yaziyor ve devaminda "t mobile" ile devam ediyir. Ondan sonra samsung animasyonu gelip cihaz aciliyor.
    Benim sorum ise su. Cihaz t mobile ait rom var icinde ama dis tasariminda t mobileye ait hic bise sey yok.
    Ayarlardan cihaz hakkindaya baktigimda ise model no n9005 yaziyor. Peki ben normal n9005 root/rom larini mi uygulayacagim yoksa ne yapacagim. Cihaz yurt disindan geldigi icin root/rom atarken imei filan ucarmi. Efs yedegi imei yedegi diyorlar ama cihaza root atarken brick olursa diye korkuyorum. Roottan sonra efs alirim. Sonra rom atarken cokse bile efs yukler duzeltirim.
    Bu islerde acemiyim hic deneyimim yok lutfen yardim edin. Cihazin imeisi ucmadan yada zarar gormeden root/rom yuklemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Merhabalar.
    Benim cihaz n9005 ve hollanda dan gelme. Cihaz 0 ve ilk acilista normal samsung galaxy note 3 n9005 yaziyor ve devaminda "t mobile" ile devam ediyir. Ondan sonra samsung animasyonu gelip cihaz aciliyor.
    Benim sorum ise su. Cihaz t mobile ait rom var icinde ama dis tasariminda t mobileye ait hic bise sey yok.
    Ayarlardan cihaz hakkindaya baktigimda ise model no n9005 yaziyor. Peki ben normal n9005 root/rom larini mi uygulayacagim yoksa ne yapacagim. Cihaz yurt disindan geldigi icin root/rom atarken imei filan ucarmi. Efs yedegi imei yedegi diyorlar ama cihaza root atarken brick olursa diye korkuyorum. Roottan sonra efs alirim. Sonra rom atarken cokse bile efs yukler duzeltirim.
    Bu islerde acemiyim hic deneyimim yok lutfen yardim edin. Cihazin imeisi ucmadan yada zarar gormeden root/rom yuklemek istiyorum.

sakin ha uzak dur root muut. Imei ucabiliyor note 3lerde ve simdilik kesin tamir cozum yok !!! konuyu heryerde arastirmaktayim... elimde imesi ucmus n9005 ile :))

• quote:

Merhabalar.

Sadece açılış animasyonu T-Mobile'a ait. ROM T-Mobile tarafından modifiye edilmiş ROM'lardan sonuç olarak cihaz N9005.

• quote:

quote:

Merhabalar.

sakin ha uzak dur root muut. Imei ucabiliyor note 3lerde ve simdilik kesin tamir cozum yok !!! konuyu heryerde arastirmaktayim... elimde imesi ucmus n9005 ile :))

N9005'lerde sorun yok hocam. Sizin o ikinci cihazda bir problem var. Büyük ihtimalle bootloader'da birşey var yada siz kabloyu yanlışıkla oynattınız. 2 kere Odinden stock roma döndüm 2 kere root+recovery yaptım hic bir problem yok.

• Aylardır Root lu olarak n9005 kullanıyorum. Root attıktan sonraki ilk adım twrp veya cwm recovery atıp anında efs yedeği almak olmalı.
    Aksini yapan lütfen ağlamasın aylardır efs yedeği almanın önemi konuşuluyor.. Hem developer detayında iş yapmaya kalkıp hem prosedürlere uymayıp sonra da samsung ilgisiz, tü kanka müşteri hizmetleri muhabbeti yapılması bana komik geliyor.

Önce araştırın okuyun sonra iş yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: King ov Hell

quote:

quote:

Merhabalar.

N9005'lerde sorun yok hocam. Sizin o ikinci cihazda bir problem var. Büyük ihtimalle bootloader'da birşey var yada siz kabloyu yanlışıkla oynattınız. 2 kere Odinden stock roma döndüm 2 kere root+recovery yaptım hic bir problem yok.

Sorunumu buldum. telefonlar sifir olmalarina ragmen biri 4.4.2 idi ki sorunsuz roootladim ve omega20 kurdum. ikincisi sanirim 4.3 tu ona 4.4.2 nin root dosyasi ile odinden rootlamaya recovery yuklerken dondu kaldi... arkadasta acemi oldugundan uzak dur dedim. cunku hala ne box var nede cozum !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

Aylardır Root lu olarak n9005 kullanıyorum. Root attıktan sonraki ilk adım twrp veya cwm recovery atıp anında efs yedeği almak olmalı.
    Aksini yapan lütfen ağlamasın aylardır efs yedeği almanın önemi konuşuluyor.. Hem developer detayında iş yapmaya kalkıp hem prosedürlere uymayıp sonra da samsung ilgisiz, tü kanka müşteri hizmetleri muhabbeti yapılması bana komik geliyor.

Dogru diyorsun guzel diyorsunda sorun efs yedegi olmamasi degil !!! EFS yedeginizi yoksa aldiginiz ulke samsung support servisine mail atarak ucreti karsiligisanirim almanya 20 dolara filan mail atiyor size.

HAKLSIN BIRSEY YAPMADAN YAZMADAN ONCE IYI ARASTIRMAK GEREKIYOR !!!!
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    . Root attıktan sonraki ilk adım twrp veya cwm recovery atıp anında efs yedeği almak olmalı.

bu işi nasıl yapacağız peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

. Root attıktan sonraki ilk adım twrp veya cwm recovery atıp anında efs yedeği almak olmalı.

bu işi nasıl yapacağız peki?

www.google.com
    translate.google.com

• quote:

quote:

Merhabalar.

Hocam atayım mı atmayayım mı diğer postlarınız da sorunun 4.3 sürümlü cihaza 4.4.2 root dosyasını flashladığınızı söylemişssiniz şimdi yapayım mı root ? İmei filan giderse bir daha yaptırtamam yani tel elimde patlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

Aylardır Root lu olarak n9005 kullanıyorum. Root attıktan sonraki ilk adım twrp veya cwm recovery atıp anında efs yedeği almak olmalı.

Dogru diyorsun guzel diyorsunda sorun efs yedegi olmamasi degil !!! EFS yedeginizi yoksa aldiginiz ulke samsung support servisine mail atarak ucreti karsiligisanirim almanya 20 dolara filan mail atiyor size.

HAKLSIN BIRSEY YAPMADAN YAZMADAN ONCE IYI ARASTIRMAK GEREKIYOR !!!!

bana anlatma canım arkadaşım,
    millet ebay'den unlock code almaya çalışırken ben almanya'dan RESMİ unlcok code alıp (bedava) region lock'umu kaldırmıştım.

hep dediğim gibi, Android kullanabilmek ve android kullanmak arasında "dağlar" kadar fark var.
    DH'da gezerek ancak android kullanırsın, kullanabilmek için DH'da takılmamak daha iyi.

gidip ingilizce öğreneceksin önce, sonra da XDA'yı hatmedeceksin.

burada anca batarya konuşulur, imei konuşulur, antutu konuşulur, launcher konuşulur...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.