< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İyi günler, konuyla hala ilgilenen var mı bilmiyorum. Şu anda Android bir cihaz ile PdaNet gibi programlar kullanarak internet paylaşımı yapmaktayım. Bu paylaşımda Samsung TV hariç; TV box, iOS ve diğer Android cihazlarla bağlantıda sorun yaşamıyorum ancak bazı önemli sorunlar mevcut. Android Cihazlarda: Karşı cihaza da PdaNet indirme koşuluyla bağlantıda sorun yaşamıyorum, ancak örnek olarak Netflix veya mobil oyunlara giremiyorum(COC hariç). HBO Max, Prime Video, YouTube ve Google özellikleri çalışıyor ve iş görecek kadar işlem yapabiliyorum. Buna Google Play'den indirme işlemleri de dahil. iOS Cihazlarda: Daha verimsiz bir deneyim elde ediyorum. Tek amaç YouTube ve Google oluyor. Örneğin, Clash of Clans Android cihazlarda açılırken, iOS cihazlarda açılmıyor. Bu konuda Android'lerde sorun yok. Sorularım var, yardımcı olursanız sevinirim:
|
|
Onu ayrıca akşam deneyeceğim ama paylaşılan cihaz şu anda android olsa da bağlantıda her türlü ios cihazım var, o yüzden benim içinde tam bir çözüm yok gibi bazı şeylerden feragat ederek en azından android paylaşım + tüm cihazlar bağlantı şeklinde de bir yol izleyebilirim. Özel içinde mesajlarım açık bilen varsa. |
|
1- paylaşım yapan cihaza root atarsan rahat edersin, sadece bir magisk modülü kurarak istediğin her cihaza paylaşım yaparsın 2- ttl ayarına izin veren bir 4g modem de işini görür 3- bağlanan cihaz mı ios paylaşım yapan mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hafta sonu ByeDPI'ı Android telefon, tablet ve TV Box'ta denedim. Daha önceden Netflix'e girme sorunum varken, şu anda uzun kullanımda 6 bölümlük bir dizi ve 1 adet film denemesi yaptım. Toplamda tahmini ilk bağlantı harcamaları sebebiyle 6.1 GB olan hotspot hakkım, 2 günde 5.9 GB civarına düştü. Program işini tertemiz yapıyor; bu konuda başarılı, teşekkürler. Sorularım:
|
|
1, 2- bağlanan cihaz ios olduğunda malesef kolay bir yolu yok. Android -> ios ve ios -> ios için sanırım pairvpn kullanılıyor. pdanet gibi bir şey. YouTube için youtube paketi yeterli ekstraya gerek yok. 3- ikinci el root atılması kolay veya zaten root atılmış bir cihaz da işini görür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Aralık 2025; 16:6:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba iyi günler! Hocam TTL ayarını 4G router modem üzerinden 65 yaparsak bağlandığınız cihazlarda hiç ayar yapmaya gerek olmuyor anladığım kadarıyla. Peki TTL ayarı 65 olan 4g routera iPhone ile bağlandığımızda da gene aynı sistem çalışıyor mu? Yoksa çalışmıyor mu? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
router'da ayarladıktan sonra her cihazı bağlayabilirsin. ama routerda 65 değil 64 olmalı yani bağlanan her cihazdan gelen paketlerin TTL değerleri router içinde 64'e çevrilip operatöre iletilmeli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Huawei b618s-22d (superbox modemi) marka 4G modemin TTL ayarlarını nasıl değiştirildiği hakkında bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu cihazlarda olmaz hocam öyle ayar. son 3 mesajda herkes bunu sormuş :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 12 Aralık 2025; 19:7:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam zaprete gerek yok bunun için. ayrıca bu modele openwrt direkt kuruluyor bende hazır kurulmuşu var. elektronik müdahale ile kuruluyor ama. eğer Mf286r cihaza openwrt kurarsan ttl 64 ayarlamalısın. Ona ek bir routera openwrt kuracaksan 65 ayarlamalısın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 20 Aralık 2025; 23:16:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|