Şimdi Ara

Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
40
Favori
22.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet yıllar önce galax ace 2 ye odinden çok rom attım :D seneler geçmiş sırf modern combat 4 zero hour oynamak için rom atmayı öğrendim o zamanlar , şimdi pc olsa yine öğrenirim de yok dün internet kafeye gittim minimal adb telefonu görmedi sürücü yükledim bu sefer pc yi yenıden baslatmak gerekti baslatıncada her şey siliniyor :D bi leptap bulsam halledicem rootu inş halledemezsem 2,el bi tv box alcam galiba sağolasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Para olsa formuler z11 almak isterdim yada nvdia ama 2,el alcam galiba yada sen önerirmisin bana lg tvnin dolb vision özellerini kaldıracak 4k 120hz vvr 144 hz kadar bi özelliği var tv nin ona uygun bi tv box senve mi box ın son sürümü gidermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Şubat 2026; 14:26:32 >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Son çıkan 3.nesilde olur mu abi taksitle alırsam koymaz heralde çok

O daha iyi tabi. Siz bütçe kısıtlı diyince ben onu önermedim. Gerçi aralarında bir uçurum da yok fiyat olarak. Bende çok eski bir Samsung lcd tv var 13 senelik falan. Ona xiaomi tv box taktım tv çağ atladı akıllı tv oldu resmen.

Evet eski tvler için nimet gibi bir şey bendeki de 2025 oled lg tv olunca ulan diyorum acaba mantıklı mı o kadar para verdin tv box alıyorsun bide :D root olayını halledemezsem alcam hocam mevbur boxsı bakalım tv m eski olsa çok koymazdı ama internet için modem almaktan mantıklıdır yani

Yani hiç bir zaman akıllı tv ler boxların yerini tutmaz. Ama yinede siz bilirsiniz. Aslında sabit internetiniz olsa güzle olacak. Çünkü tv niz yeni ve güzel bir tv. Diğer yandan bu işleri sadece Vodafone mobil internetiniz olduğu için yapacak iseniz oda geçici bir süre olacak onu da düşünün

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.