|
aynen reis sen öyle bil öyle kullanmaya devam et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
aynen reis sen öyle bil öyle kullanmaya devam et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen pc de ttl değiştirince, telefon onu bir kere daha düşürecek, bu durumda hotspot kotasından yemeye devam eder, ilk postu iyi okuyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 24 Mayıs 2026; 19:30:3 > |
|
öncelikle selamlar formda yazılan bütün sayfaları tek tek okudum bi kaç sorum olucak yanıtlarsanız çok mutlu olurum sınırsız internet paketimi pdanet üzerinden eski cihaz bi android telefonumdan faydalanarak pc ye bağlayıp kullanmıştım tek oynadığım oyun valo ve lol olduğu için ms tr sunucularında 50 60 seyrediyor buda oyunu biraz kötü yapıyor bu forumda baya şey öğrendim sizler sayesinde TTL değerini 65 yaptım şuan iphone cihazımdan pc ye internet veriyorum 20 msleri görüyorum o kadar mutluyum ki anlatamam sorularıma gelirsek hattım vodofone pc de hiçbir vpn tarzı bir şeyim yok böyle paylaşım yaparsam sorun olur mu faturama ekstra yansıtılır mı bir de cmd üzerinden ping 1.1.1.1 -t komutunda takip ediyorum internet arada kesiliyor 5 saniye fln ranked maçlarda sorun çıkıyor bunun çözümü var mı sabahtan beri ayarları kurcaladım chatgbtye sordum forumlar okudum yoruldum :( şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için |
|
|
|
Selamlar ailemin yasadigi bolgede sabit internet portu olmadigi icin birini sinirsiz tarifeye gecirip tv izlemelerini saglamak istiyorum.Hatlardan biri turkcell, digeri vodafone. Evde bulunan cihazlar iphone telefon , oneplus pad 3 , ve samsung tizen tv. Pc olmadan nasil bir yol izleyebilirler? Claude boyle bir yol oneriyor ; Telefonda (iPhone) hotspot aç Tableti iPhone hotspot'a WiFi ile bağla Tabletten "WiFi Hotspot" aç (farklı SSID ile) TV'yi tabletin hotspot'una bağla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repatita -- 5 Haziran 2026; 23:7:0 > |
|
claudenin dediği bir işe yaramaz. hotspotu yapacak cihaz iphone olacak galiba, tableti byedpi kullanarak halledersin. tizen tvyi malesef halletmenin yolu PC olmadan yok. tizene proxy bile girilmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
forumu ve bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum bu yorumu yazmak içinde üye oldum arkadaşlar, ROOT olmadan ttl, dns ve sni spoofing yapan bir uygulama buldum google play linkini ekledim deneyebilirsiniz android 16 telefonumda işe yarıyor sni spoof için bende tek çalışan program bu oldu discorda giriş yapabiliyorum. My Android Device TTL DNS SNI - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myandroid.deviceinfo![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hw51m4jp -- 21 Haziran 2026; 12:5:25 > |
|
|
programa baktım. kapsamlı görünüyor ama sadece TTL değerini 65 yapmak için her menüde tam ekran reklam çıkaran bir uygulama kullanamam. tercih eden kullanabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mantık bu şekilde işlemez hocam, zaten hotspot VPN bağlantısından bağımsız çalışır androidde. deneyeceğin şey şu olabilir, everyproxy ile telefondan http proxy oluşturup psde bu proxy adresini kullanabilirsin. ama http proxy udp trafiği taşımaz oyun falan açılmayabilir. Ya da o trafik proxyden geçmeyeceği için hotspot kotanı tüketebilir. daha sağlam bir yol söyleyeyim ben sana, bilgisayarda go-pcap2socks kullan, verdiği IP adresini PS5'e gir yeter. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 27 Haziran 2026; 21:28:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
evet hocam bilgisayarın TTLini değiştirip onu internete soktuktan sonra ps'i de telefonun hotspotuna bağla. sonra githubdan dediğim programı indir. çalıştırınca PS'e vermen gereken IP adresi maske geçit gibi şeyleri söyleyecek. öncesinde npcap de kurman lazım tabi çalışması için. oyun falan oynanır sıkıntı olmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 27 Haziran 2026; 21:35:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|