|
aynen reis sen öyle bil öyle kullanmaya devam et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
aynen reis sen öyle bil öyle kullanmaya devam et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen pc de ttl değiştirince, telefon onu bir kere daha düşürecek, bu durumda hotspot kotasından yemeye devam eder, ilk postu iyi okuyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 24 Mayıs 2026; 19:30:3 > |
|
öncelikle selamlar formda yazılan bütün sayfaları tek tek okudum bi kaç sorum olucak yanıtlarsanız çok mutlu olurum sınırsız internet paketimi pdanet üzerinden eski cihaz bi android telefonumdan faydalanarak pc ye bağlayıp kullanmıştım tek oynadığım oyun valo ve lol olduğu için ms tr sunucularında 50 60 seyrediyor buda oyunu biraz kötü yapıyor bu forumda baya şey öğrendim sizler sayesinde TTL değerini 65 yaptım şuan iphone cihazımdan pc ye internet veriyorum 20 msleri görüyorum o kadar mutluyum ki anlatamam sorularıma gelirsek hattım vodofone pc de hiçbir vpn tarzı bir şeyim yok böyle paylaşım yaparsam sorun olur mu faturama ekstra yansıtılır mı bir de cmd üzerinden ping 1.1.1.1 -t komutunda takip ediyorum internet arada kesiliyor 5 saniye fln ranked maçlarda sorun çıkıyor bunun çözümü var mı sabahtan beri ayarları kurcaladım chatgbtye sordum forumlar okudum yoruldum :( şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için |
|