Yasayan varmı derken biz online iz. İlk mesajı okursan KaybedenlerKulubu nu her zaman moradon da gorebilirsin. Oyunda oldugun zaman Xanthoria ya pm at alayım clana.
@Gürsel hocam aman yapmayın daha lazım o item size pk atacagız daha boss avlayacagız.
Buraya da bi yazıyım belki bilen cıkar arkadaslar: Arkadaslar üzerimde 17gb vardı 6gb aldım farketmemişim ki basıma da ilk defa geliyor 21gb nin sınır oldugunu biliyodum ama gb ler bana gelmiş gibi gozukuyo ama 21de kaldıgı icin 2gb m yandımı yani şimdi? Ticket falan atsam yardımcı olmazlar mı?
Bu arada siteye giris yapıyorum welcome diyor ama sonra tekrar giris yapılmamıs gibi gozukuyor ticket da atamıyorum.. :(
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Bu aksam Staff a +9 deneyecegim. Bana sans dileyin :D
Not: Bunu onceden hicbir item yakmadan ve hatta Trina bile kullanmadan yapacagim. Yani ozetle cok cok fazla sans dilemeniz gerek :D
Bastınız mı noldu staffı ?:D
Bu arada 2 gün oyuna giremedim pc ilgili bir problem vardı yarın girerim inşallah.
Yemedi :) Kendimde o sansi hissedemedim. Her denememde bir engel cikinca vazgectim ama yakindir ya basarim yada basarim ben bunu :)
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
Buraya da bi yazıyım belki bilen cıkar arkadaslar: Arkadaslar üzerimde 17gb vardı 6gb aldım farketmemişim ki basıma da ilk defa geliyor 21gb nin sınır oldugunu biliyodum ama gb ler bana gelmiş gibi gozukuyo ama 21de kaldıgı icin 2gb m yandımı yani şimdi? Ticket falan atsam yardımcı olmazlar mı?
Bu arada siteye giris yapıyorum welcome diyor ama sonra tekrar giris yapılmamıs gibi gozukuyor ticket da atamıyorum.. :(
Bir bardak soğuk su iyi gider
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Yemedi :) Kendimde o sansi hissedemedim. Her denememde bir engel cikinca vazgectim ama yakindir ya basarim yada basarim ben bunu :)
Bekliyoruz hocam upgradenizi Bu arada ben ulvi.69 geçen senenin üyelerindenim
Ronarkta 0'dan başlamayı düşünüyorum ne dersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: pomakemir
+1 Bende düsünüyorum arkadaslar.
quote:
Orijinalden alıntı: simelo
quote:
İstersen gel başlayalım direk, ben int priest düşünüyorum
quote:
quote:
quote:
Baslıyalım hocam bende int priest düsünüyordum fakat kararsızım hocam msn filan varsa pm le ordan konusalım daha rahat
quote:
quote:
quote:
quote:
Baslıyalım hocam bende int priest düsünüyordum fakat kararsızım hocam msn filan varsa pm le ordan konusalım daha rahat
Bende 2senedir falan clandayım ama 0 dan basladım gibi bisey legal archer kasıyorum gelen olursa ape deyim suan clan da bende clana da alabilirim. Unutmayın ırk:Karus
PM:lWillyWonkal
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende 2senedir falan clandayım ama 0 dan basladım gibi bisey legal archer kasıyorum gelen olursa ape deyim suan clan da bende clana da alabilirim. Unutmayın ırk:Karus
PM:lWillyWonkal
Hacı simelo ile konusalım büyük ihtimalle gelcez karus olarak bende 2-3 sene oynadım ronarkta baya iyi server. Pm: RachelRoxxx olcak büyük ihtimalle